Fermented Goods⎢Vacsoraest Farkas Fruzsina, a Green Sommelier italpárosításaival
Fermentálás, fenntarthatóság, egészséges ételek. Várunk Benneteket az emeleten december 5. és december 8. között, hogy megmutassuk, jókat lehet enni is és inni is élvezettel, tudatosan és egészségesen!
Program
Fermentálás, fenntarthatóság, egészséges ételek. A csúcsgasztronómiában jártas vendégeinknek aligha kell magyarázni a fermentálás fogalmát.
Farkas Fruzsinát, a green sommelier-ként ismert független szakértőt hívtuk meg erre a különleges és egyben egészséges vacsora közös megálmodására.
Singlár Dániel head chef és Kelemen Áron executive chef egy szezonalitást kiemelten szem előtt tartó ötfogásos menüsort alkotott meg erre az estére. Fruzsina a natúr juice-okat, míg sommelier-nk, Grezsu Dániel gondosan szelektált natúr borsort párosít a tételek mellé.
Várunk Benneteket az emeleten december 5. és december 8. között, hogy megmutassuk, jókat lehet enni is és inni is élvezettel, tudatosan és egészségesen!
MENU
∽ Konfitált Csicsóka, Créme Fraîche, Vízikefír, Karamellizált Dió, Szárított Tojássárgája (V,G)
∽ Natúr Juice: Must, Pirított Mandula, Vargánya, Só
∽ Natúrbor: Turay Generosa Brut Pezsgő 2021 Neszmély
∽ Ördöghal Ceviche, Sencha Kombucha, Sütőtök, Kéksajt (G,L)
∽ Natúr Juice: Sáfrányos Gyömbérsör
∽ Natúrbor: Páger Rajnai Rizling 2022 Mátra
∽ Préselt Liba, Savanyított Birsalma, Cékla, Káposzta (L,G)
∽ Natúr Juice: Csipkebogyó Kombucha, Galagonya, Méz
∽ Natúrbor: Grál Borpince Amfóra Kadarka 2022 Tolna
∽ Bárány Birria Taco, Savanyított Zöldségek, Rozmaring, Marinált Rókagomba (L,G)
∽ Natúr Juice: Fekete Berkenye, Fekete Ribizli, Cékla, Rozmaring
∽ Natúrbor: Jakab Syrah 2021 Badacsony
∽ Mandulás Tiramisu, Kávés Kombucha (V)
∽ Natúrbor: Sziegl Hársfás-út Kékfrankos 2020 Hajós
RESERVATION
Az esemény előzetes regisztrációhoz és a részvételi díj teljesítéséhez kötött - további információk és regisztráció: [email protected]
A tárgyban kérjük jelöljétek, hogy ‘FERMENTÁLÁS’.
Balagan
Kifinomult társalgó, közel-keleti impressziók, személyes improvizációk a bárpultban. Kortárs, izraeli látványkonyha kelet-európai fűszerezéssel, országhatárokon átívelő étlappal, megosztásra szánt fogásokkal. Bárélet új szintre emelve, a Mazel Tov emeletén: ez a BALAGAN!