Fermentált finomságok workshop
Nutrifun - Fermentált finomságok workshop kezdőknek 🥕
Ismerd meg a Fermentált finomságok csodálatos, egészségtámogató hatását!
Ezen a jó hangulatú workshopon, egészséges, tejsavas erjesztéssel készült savanyúságokat kóstolunk és készítünk, annak érdekében, hogy élő ételekkel tápláld a bélrendszered.

Program
Miért hasznosak a laktofermentált savanyúságok?
🦠🦠🦠
Az elkészült fermentált finomságok, egyszerre tartalmaznak értékes rostokat ( prebiotikum) és jótékony baktériumokat ( probiotikum) , amelyek a vastagbélben élő bélflóra egészségét, változatosságát képesek fenntartani, annak érdekében, hogy TE jobban érezd magad a bőrödben.
Hogyan épül fel a 2,5 órás oktatás?
🦠🦠🦠
A workshop elején kb. 30 perces elméleti oktatást tartok a humán mikrobiom, bélmikrobiom szerepéről az emberi szervezetben, majd következik 2 x 60 perc gyakorlat, mely során különféle ízesítésű savanyúságok készülnek.
Mit tartalmaz a részvételi díj?
🦠🦠🦠
A program ára minden alapanyagot és eszközt tartalmaz és 3 üveg készterméket haza is vihetsz magaddal ( kb. 12.000 ft értékben) , hogy otthon, élőben teszteld az érési folyamatot, majd szezonálisan beépítsd a savanyúságok készítését a mindennapi életedbe.
Részvételi díj: 27.500 Ft
Helyszín: Borganika
Időpont: 2025. február 8.
Már érett savanyúságokat is kóstolhatsz.
Az ismeretek gyakorlásához szükséges tananyagokhoz online hozzáférést biztosítunk a www.nutrifun.hu edukációs felületen.
Sőt!
🦠🦠🦠
Ha párban foglaltok, 6 üveg savanyúsággal tértek majd haza és ketten együtt ajándékba kapjátok Király Ági Fermentárium című kötetének egy példányát, hogy a későbbiekben új ízeket, verziókat tudjatok készíteni.
A kurzushoz nem szükséges korábbi konyhaitechnikai tapasztalat, kifejezetten kezdőknek szól.
Ha már gyakorló fermentáló vagy, kövess bennünket, mert hamarosan meghirdetjük a Nutrifun Gut Health ill. Natural Beauty kurzusokat , ahol bővítheted a tudásodat.
Jó egészséget kívánunk, a mikrobiom éltessen Benneteket!
A kurzus oktatója:
Sinka Miléna
Funkcionális szemléletű rekreációs- és egészségfejlesztő szakember
A Fermentált finomságok receptfüzet szerzője, a Nutrifun Funkcionális egészségprogramok megálmodója