Fermentált finomságok workshop

2025-02-08T09:00:00.000Z

Nutrifun - Fermentált finomságok workshop kezdőknek 🥕

Ismerd meg a Fermentált finomságok csodálatos, egészségtámogató hatását!

Ezen a jó hangulatú workshopon, egészséges, tejsavas erjesztéssel készült savanyúságokat kóstolunk és készítünk, annak érdekében, hogy élő ételekkel tápláld a bélrendszered.

Feb
08

Program

Miért hasznosak a laktofermentált savanyúságok?

🦠🦠🦠

Az elkészült fermentált finomságok, egyszerre tartalmaznak értékes rostokat ( prebiotikum) és jótékony baktériumokat ( probiotikum) , amelyek a vastagbélben élő bélflóra egészségét, változatosságát képesek fenntartani, annak érdekében, hogy TE jobban érezd magad a bőrödben.

Hogyan épül fel a 2,5 órás oktatás?

🦠🦠🦠

A workshop elején kb. 30 perces elméleti oktatást tartok a humán mikrobiom, bélmikrobiom szerepéről az emberi szervezetben, majd következik 2 x 60 perc gyakorlat, mely során különféle ízesítésű savanyúságok készülnek.

Mit tartalmaz a részvételi díj?

🦠🦠🦠

A program ára minden alapanyagot és eszközt tartalmaz és 3 üveg készterméket haza is vihetsz magaddal ( kb. 12.000 ft értékben) , hogy otthon, élőben teszteld az érési folyamatot, majd szezonálisan beépítsd a savanyúságok készítését a mindennapi életedbe.

Részvételi díj: 27.500 Ft

Helyszín: Borganika

Időpont: 2025. február 8.

Már érett savanyúságokat is kóstolhatsz.

Az ismeretek gyakorlásához szükséges tananyagokhoz online hozzáférést biztosítunk a www.nutrifun.hu edukációs felületen.

Sőt!

🦠🦠🦠

Ha párban foglaltok, 6 üveg savanyúsággal tértek majd haza és ketten együtt ajándékba kapjátok Király Ági Fermentárium című kötetének egy példányát, hogy a későbbiekben új ízeket, verziókat tudjatok készíteni.

A kurzushoz nem szükséges korábbi konyhaitechnikai tapasztalat, kifejezetten kezdőknek szól.

Ha már gyakorló fermentáló vagy, kövess bennünket, mert hamarosan meghirdetjük a Nutrifun Gut Health ill. Natural Beauty kurzusokat , ahol bővítheted a tudásodat.

Jó egészséget kívánunk, a mikrobiom éltessen Benneteket!

A kurzus oktatója:

Sinka Miléna

Funkcionális szemléletű rekreációs- és egészségfejlesztő szakember

A Fermentált finomságok receptfüzet szerzője, a Nutrifun Funkcionális egészségprogramok megálmodója

Helyszín

Borganika

Kapcsolódó események