The Green Sommelier – Farkas Fruzsina és Szabi a Pék kombucha és kovászos kenyér workshopja

2025-08-15T08:00:00.000Z

Amíg a közösen dagasztott kenyereink és focaccia-ink kelnek, addig fedezd fel a kombucha készítésének titkait egy interaktív workshopon!

Ha szeretnél többet megtudni a kombucháról, saját magad készíteni, és elmélyíteni tudásod, ez a workshop neked szól!

Aug
15

Program

Mi vár rád?

Dagasztunk és sütünk egy kovászos kenyeret, valamint a kertben termő finomságok segítségével focacciát.

Természetesen a munka közben rengeteget kóstolgatunk, így üres pocakkal érkezz :)

Alapok és technikák:

Megtanulod, hogyan készítsd el otthon a tökéletes kombuchát, mik az alapanyagok és hogyan irányíthatod a fermentálást.

Ízvariációk:

Tippeket kapsz, hogyan hozhatsz létre egyedi ízeket és hogyan kísérletezhetsz a második fermentációval, mennyi féle ízkombinációt tudsz kreálni!

Gyakorlati segítség:

Minden kérdésedre válaszolok, hogy otthon magabiztosan készíthess kombuchát. Megtanuljuk a gyakori hibákat és hogy mire kell figyelni a fermentálás alatt.

Mindenki egy saját indítókultúrával és receptúrával mehet haza, hogy rögtön bele is vághassatok a fermentálás csodálatos kalandjába!

A workshop alatt folyamatosan kóstolni fogunk, Szabi isteni kenyerei mellé párosított ízekkel!

Üdv,

Fruzsi – The Green Sommelier és Szabi a Pék

📍 Helyszín: Szentendre, Paprikabíró utca 20. – a Bazsalikom pékség oktató pajtájában

🕙 Kezdés: 10:00

🕕 Várható befejezés: kb. 18:00

💰 A workshop ára: 48.000 Ft / fő

✉️ Jelentkezés: [email protected]

👥 Max. létszám: 15 fő

Helyszín

Szentendre

Szentendre város a budapesti agglomerációban, Pest vármegyében a Szentendrei járás székhelye. Elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatókat.

Kapcsolódó események

A Telekom Spots egy nyitott programajánló, ahová bárki feltöltheti saját eseményeit. A Telekom nem szervezője és nem szponzora az eseményeknek, kivéve, ha ezt az adott eseménynél kifejezetten feltüntettük.