The Green Sommelier – Farkas Fruzsina és Szabi a Pék kombucha és kovászos kenyér workshopja
Amíg a közösen dagasztott kenyereink és focaccia-ink kelnek, addig fedezd fel a kombucha készítésének titkait egy interaktív workshopon!
Ha szeretnél többet megtudni a kombucháról, saját magad készíteni, és elmélyíteni tudásod, ez a workshop neked szól!

Program
Mi vár rád?
Dagasztunk és sütünk egy kovászos kenyeret, valamint a kertben termő finomságok segítségével focacciát.
Természetesen a munka közben rengeteget kóstolgatunk, így üres pocakkal érkezz :)
Alapok és technikák:
Megtanulod, hogyan készítsd el otthon a tökéletes kombuchát, mik az alapanyagok és hogyan irányíthatod a fermentálást.
Ízvariációk:
Tippeket kapsz, hogyan hozhatsz létre egyedi ízeket és hogyan kísérletezhetsz a második fermentációval, mennyi féle ízkombinációt tudsz kreálni!
Gyakorlati segítség:
Minden kérdésedre válaszolok, hogy otthon magabiztosan készíthess kombuchát. Megtanuljuk a gyakori hibákat és hogy mire kell figyelni a fermentálás alatt.
Mindenki egy saját indítókultúrával és receptúrával mehet haza, hogy rögtön bele is vághassatok a fermentálás csodálatos kalandjába!
A workshop alatt folyamatosan kóstolni fogunk, Szabi isteni kenyerei mellé párosított ízekkel!
Üdv,
Fruzsi – The Green Sommelier és Szabi a Pék
📍 Helyszín: Szentendre, Paprikabíró utca 20. – a Bazsalikom pékség oktató pajtájában
🕙 Kezdés: 10:00
🕕 Várható befejezés: kb. 18:00
💰 A workshop ára: 48.000 Ft / fő
✉️ Jelentkezés: [email protected]
👥 Max. létszám: 15 fő
Szentendre
Szentendre város a budapesti agglomerációban, Pest vármegyében a Szentendrei járás székhelye. Elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatókat.