NYÍLT OSZTÁLY - kerekasztal - beszélgetés

2023-06-19T15:30:00.000Z

NYÍLT OSZTÁLY

Pszichológiai rendezvénysorozat, melyen kerekasztal-beszélgetéseket hallgathatsz szakértőkkel. Minden hónapban más fontos, a mindennapjainkban aktuális témakört tárgyalnak meg az esemény résztvevői. Ez alkalommal a worklife-balance-ról lesz szó.

- Miért fontos?

- Vajon milyen a jól működő, egészséges egyensúly?

- Milyen jelei lehetnek a nem működő, felborult munka-magánélet egyensúlynak?

- Milyen tényezők akadályozzák a fenntartását és hogyan küzdjünk meg ezekkel?

- Hogyan tudom ezt fejleszteni?

Jun
19

Program

A kerekasztal beszélgetés résztvevői:

- Pszichodiák Alapítvány – Karsai Szilvia pszichológus

- Pszichoforyou – Szabó Eszter Judit főszerkesztő

- Román Boglárka - pár- és családterapeuta

A moderátor pedig Szilágyi Tamás lesz a Mad Scientist egyik alapítója és a Madhouse egyik tulajdonosa, akinek szintén pszichológus végzettsége van.

A rendezvényre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Amennyiben szívesen meghallgatnád a szakértők véleményét ebben a témában küldj egy e-mailt a [email protected] címre az alábbi adatokkal:

- Telefonszám

- Név

- Hányan érkeztek

Helyszín

Mad Garden Buda

Egy budai rejtett kert, távol a város zajától, napközben tele napsütéssel, este hangulatos fényekkel. Szinte minden nap programokkal várjuk a vendégeket: kéthetente csütörtökönként koncertekkel készülünk, több beszélgetés sorozattal különböző témákban, lesz piac, jóga, brunch és sok-sok olyan program, amely tökéletes az este indításához. Persze csábító a 10 sörcsap is Mad Scientist premier sörökkel , a széles natúr borkínálat vagy a különleges spirit választék. Az étel kínálatunkban a keleties vonal érvényesül, többféle falafel található az étlapunkon, de lesz tépett kacsahúsos szendvics is. A Mad Garden Buda a második szezonjára is maradt, ami volt. Egy barátságos laza hely, ahol önmagad lehetsz.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.