Töltsd fel te is az eseményed!

2023-04-28T22:00:00.000Z

Oldalunk végigvezet az esemény megjelenítéséhez szükséges lépéseken. Új eseményt feltölteni az oldalon való megerősített regisztrációt követően, a Tartalomszerkesztés menüpontban ingyenesen lehet. Részletek lentebb.

Apr
28

Program

Helyszín: Az esemény helyszínét a legördülő menüből lehet kiválasztani. Ha ott még nem szerepel, a Tartalomszerkesztőben az új helyszínnél szükséges azt is felrögzíteni.

Borítóképnek kocka alakú képet érdemes megadnod, középre rendezett kreatívval.

Legalább egy esemény kategóriát be kell állítanod: ha a legördülő menüben nem találsz megfelelőt az eseményhez, állítsd be a kategorizálatlant, és jelezd nekünk mit szerettél volna beállítani.

A programelem megadása opcionális. Programelem opciók pl: fellépői programbontás, lineup, egyéb programelemek. Itt az előadói social csatornákat is linkelheted.

Esemény cím, összefoglaló és részletes leírás megadása legalább egy nyelven kötelező, de javasoljuk, hogy a HU/ENG gombokkal az angol leírást is add meg. Fontos ! Amennyiben elmulasztod az angol leírás megadását, azon felhasználók számára, akik az oldal angol verzióját használják az alábbi figyelmeztetés fog megjelenni:

"Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description."

Az elmentett esemény ezt követően moderálásra kerül a szerkesztőség által. A maximum 36 órát igénybe vevő folyamat során ellenőrizzük, hogy a hirdetésben szerepel-e: diszkriminatív tartalom (pl. nemre, korra irányuló), trágár kifejezés, telefonszám, e-mail cím. Amennyiben igen, úgy ezeket töröljük, és erről e-mail formájában értesítjük a tartalom feltöltőjét a regisztrált e-mail címén.

Helyszín

Online

Internetkapcsolattal bárhonnan elérhető.

Kapcsolódó események