Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál 2023

2023-06-01T08:00:00.000Z  -  2023-06-07T20:00:00.000Z

🎬 Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál 2023

Puskin mozi

2023. június 1-7.

Új helyszínen, Friss Csillagokkal és a legjobb rövidfilmekkel várunk a 11. Friss Húson! 🦁🥩

Jun
01
-
Jun
07

Program

A friss magyar és nemzetközi versenyfilmes blokkok mellett tematikus vetítésekkel, és izgalmas szakmai programokkal térünk vissza. Például idén is lesz pitchfórum, de a szakmai kerekasztal-beszélgetések és workshopok sem maradhatnak ki a kínálatunkból. A magyar és nemzetközi versenyfilmek mellett számíthatsz a már hagyománynak számító Queer Dreams, @Midnight (horror) és nemzetközi dokumentumfilmes vetítésekre, de ezeken kívül is készülünk még meglepetésekkel. 😉

Az idei fesztivál Friss Csillagai Tóth Zsófia és Babinchak Atanáz, akik pályakezdő színészként bontogatják szárnyaikat filmes és színházi szerepekben. A program egyrészt eddigi munkáikra irányítja a figyelmet, illetve segíti őket az előttük álló feladatokban, például karrierjük tervezésében. A fesztivál ideje alatt (június 1-7. között) különféle interaktív programokon találkozhatsz velük, többek között egy dedikált vetítés és beszélgetés keretében is.

Részletes program és jegyértékesítés hamarosan, addig is jelöld vissza az eseményt, hogy semmiképp se maradj le a legfontosabb újdonságokról!

Helyszín

Puskin Art Mozi

Aktuális műsor: http://puskinmozi.hu

Kapcsolódó események