Steak Workshop KEZDŐKNEK Bálinttal
10 éve már, hogy első steakemet megsütöttem és nem, NEM UNOM 🙂 Magyarországra kezd szép lassan be-bejönni a steak, de még mindig félünk tőle, túlmisztifikáljuk és rengeteg a kérdőjel, hogy HOL, MIT, MILYET és HOGYAN SÜSSÜNK?

Program
Dráva utca 6, Budapest 1133, Magyarország
Ha téged is érdekelnek a válaszok a fenti kérdésekre, ha húsimádó vagy, vagy ha ritkán eszel húst, de akkor jó minőségűt, ezt a workshopot neked ajánlom.
HELYSZIN: 1133 Budapest, Dráva utca 6. (Kenyér Művész Gasztro Műhely)
Sok élményemről mesélni fogok egészen az Amerikában elfogyasztott steakektől a Japánban elfogyasztottakig, de a workshop célja, hogy ráérezz a steak sütésre és kedvet kapj.
A menü:
Tisztavérű (megyaszói) Mangalica Chops és Tarja steak kóstolása
Norvég Lazac steak kóstolása (Sushi minőségű)
Számodra tökéletes Brazil Rib Eye (te sütöd)
Cajun Burgonya chips
Füstös Répapüré
Kakukkfüves-mangalica szalonnás pankórmorzsa
Pak choi umamival és fekete szezámmal
Villámsavanyitott koktélparadicsomok
Almaleves BBQ szósz
A workshopon kizárólag a *Hús Specialista húsait használjuk
A jegy árában benne van:
– a helyszín bérlése
– háromféle hús (Mangalica/Lazac kóstolása, Brazil Rib Eye elfogyasztása)
– két doboz kézműves sör
– a receptek, tudás, élmény
– az én bérem
Egyéb kérdés esetén:
Németh Bálint
+36300714304
Bálint's Pot
Lehetsz akár teljesen kezdő, akár olyan, aki rendszeresen süt, főz, foglalkozik kávéval, nálam biztos kezekben vagy. Laza hangulatban, de amatőrökhöz képest kifejezetten magas szinten fogunk azon együtt dolgozni, hogy miközben új embereket ismersz meg, ne csak iszogass vagy beszélgess, de tényleg tanulj is, a kapott tudás pedig otthoni környezetben is reprodukálható legyen. Jöhetsz egyedül, párban, egy barátoddal, barátnőddel, de akár a családoddal vagy a cégeddel is hozzám, a jó élmény 100%-ig garantált. Az elmúlt három évben több, mint 150 workshopon találkoztam emberekkel. Akár sütöttünk, főztünk, kávéról tanultunk, akár 6, akár 40 fővel dolgoztam, ugyanazt figyeltem meg: