Medencés Glampingbuli

2023-07-22T13:00:00.000Z

A glamping szó a glamour és a camping szavak összeolvadásából keletkezett, és ígérjük, hogy Dömösön egyikből sem lesz hiány! A Telekomosok Fesztiváljának újabb állomásán együtt, veled maximálisan kihasználjuk majd a Danu kemping észvesztően menő medencéjét, a kempinghangulatot pedig felturbózzuk egy adag csajos csillogással!

Jul
22

Program

2023. július 22., szombat
  • 14:00-15:00
    LELLE VOCAL DJ SET
  • 15:30-16:30
    Margaret Island Akusztik
  • 17:00-20:00
    BÖBE Akusztik Duó
  • 18:30-19:30
    Jules War Akusztik

A kedvenc női előadónk a dögös hangjával és a keserédes pop műfajába tartozó dalaival vesz majd le a lábadról, hogy aztán Magyarország legnépszerűbb indie-folk formációja lábra állítson azzal, hogy a modern táncházas életérzést pakolja a talpad alá.

Sőt, a Telekomosoknak még ennél is több jár! Keresd a helyszínen a hostesseinket, és az élmény mellé még extra ajándékkal is meglepünk! Te, egy medence, sok más jófej Telekomos és glamour! Ígéretes, nem? Ez a nyár, ahogy akarod!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az eseményen való részvétellel beleegyezel, hogy kép és videó felvétel készülhet rólad!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk, az eseményre való bejutás a helyszín befogadóképességének függvényében érkezési sorrendben történik. Naprakész információt a férőhelyek számáról és a lehetséges programváltozásról az esemény feed-jében találhattok.

Helyszín

Danu Kemping Dömös

A Danukanyar legotthonosabb kempingje!

Kapcsolódó események