SUP & Jóga

2023-07-29T07:00:00.000Z

Az eseményen ingyenesen lehetőségetek lesz részt venni jógán, SUP-os, motorcsónakos vagy kajak-kenus túrákon.

Jul
29

Program

Készen állsz egy szuper egész napos nyári programra a Tisza-tónál?

A Telekomosok Fesztiválján most lehetőséged lesz kipróbálni számtalan izgalmas vízi és szárazföldi sportot és úgy kikapcsolódni, ahogy akartok!

Kezdd a napot 10:00 és 11:00 között egy élőzenés jógával, ahol Kaptay Annamari, jógaoktató lesz segítségedre az ellazulásban, míg Ian O'Sullivan szolgáltatja a zenei aláfestést.

Emellett, 10:00 és 17:30 között lehetőségetek lesz felfedezni a Tisza-tavat SUP-os, motorcsónakos vagy akár kajak-kenus túráink egyikén.

Regisztráció: https://event.telekom.hu/telekom-x-tisza-to-sup/

Amikor épp nem a tavat járjátok, frissítsétek fel magatokat pop-up bárunkban, rendeljetek az 5G hajónkról, vagy próbáljátok ki a strandjátékokat a szárazföldön!

Este 18:00-tól, a nap fénypontjaként pedig várunk mindenkit egy nyár esti bulira a Mariska étterembe, ahol sztárfellépőnk, Yamina gondoskodik majd a hangulatról.

Találkozzunk július 29-én Tiszafüreden a Városi Kikötőnél!

Ha pedig éppen bringával érkezel, vagy pont körbe biciklized a tavat, akkor várunk téged Telekom Szusszanó pihenőpontjainknál, ahol izgalmas játékokkal, nyári és bicajos ajándékokkal, hűtött itallal és némi elemózsiával szusszanhatsz egyet.

Helyszínek:

07.21-22: Poroszlónál

07.23-24: a Sarudi Kalandparton

07.25-26: Kiskörén, a Lépcső Bisztróval szemben

07.27-28: az Abádszalóki Tisza-tó strandon

07.29-30: Tiszafürednél

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az eseményen való részvétellel beleegyezel, hogy kép és videó felvétel készülhet rólad!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk, az eseményre való bejutás a helyszín befogadóképességének függvényében érkezési sorrendben történik a Telekom alkalmazáson keresztül elérhető érvényes aktív belépőjegy felmutatásával. A belépőjegy aktiválására bármely vezetékes vagy mobil előfizetéssel rendelkező Telekom ügyfél jogosult, akinek díjtartozása az aktiválás időpontjában nem áll fenn.

Naprakész információt a férőhelyek számáról és a lehetséges programváltozásról az esemény feed-jében találhattok.

Helyszín

Tisza-tó

A Tisza-tó valójában egy mesterséges vízi paradicsom, amelyet 1973-ban a Tisza felduzzasztásával hoztak létre. Akkor a 127 km2-es vízfelület neve még Kiskörei víztározó volt, amely öntözési, árvízvédelemi és áramtermelési célokat szolgált. Az elmúlt 50 évben a Tisza-tó vadregényes élőhellyé nőtte ki magát, amelynek árteres területe, nádasai milliónyi madár lakhelyéül szolgálnak.

Kapcsolódó események