Csillagles Élőzenével

2023-08-12T16:00:00.000Z

Bizony, ez nem délibáb, a Telekomosok Fesztiváljának legexkluzívabb állomásán a Hortobágyra viszünk téged, hogy az ország legkevésbé fényszennyezett részén csodálhasd meg az augusztusi csillaghullást.

Aug
12

Program

2023. augusztus 12., szombat
  • 16:00-17:00
    szekeres kikocsizás és csillagászokkal naptávcsövezés
  • 17:00-17:30
    lovasbemutató és lovas oktatás
  • 18:00-19:00
    Áron András "Apey" akusztikus koncert
  • 19:00-20:00
    Füzesi Gergő és Erdősi-Bóta Bence handpan és percussion koncert
  • 20:00-21:45
    Csillagles

A háttérben tücskök ciripelése keveredik majd a handpan hangjával, miközben hanyatt fekszel a fűben és csak nézed a végtelen univerzumot. Az égen átcikázó meteorrajt először az ország legéteribb női hangja és a handpan dallama kíséri, majd a különleges hangszer újabb népszerű handpanesek kezei között szólal meg újra, és tölti be a teret a szférákig hatolva.

Sőt, a Telekomosoknak még ennél is több jár! Keresd a helyszínen a hostesseinket, és az élmény mellé még extra ajándékkal is meglepünk!

Csak ne felejts el kívánni valamit! Mondjuk, hogy olyan legyen ez a nyár, ahogy akarod!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az eseményen való részvétellel beleegyezel, hogy kép és videó felvétel készülhet rólad!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk, az eseményre való bejutás a helyszín befogadóképességének függvényében érkezési sorrendben történik. Naprakész információt a férőhelyek számáról és a lehetséges programváltozásról az esemény feed-jében találhattok.

Helyszín

Hortobágy

A Hortobágyi Nemzeti Park az ország legnagyobb és legrégebbi nemzeti parkja, sokak szemében Magyarország esszenciája, a magyar puszta szinonimája. A Hortobágy a Világörökség része, számos látnivalót kínál a látogatónak a pusztai kocsikázástól a lovagláson, kerékpározáson, kisvonatozáson keresztül a vadasparkig, madárkórházig.

Kapcsolódó események