Lebegő Sziget Buli

2023-08-19T13:00:00.000Z

Hol máshol zárhatnánk méltóképpen a Telekomosok Fesztiválját, mint Magyarország Ibizáján, Siófokon? A Bamboo szigeten kicsik és nagyok, idősek és fiatalok, azok, akiket könnyű lenyűgözni és azok, akiket nem, a táncolni vágyók és a félrevonulva beszélgetők is úgy kapcsolódhatnak ki, ahogy akarnak.

Aug
19

Program

2023. augusztus 19., szombat
  • 13:00-14:30
    Treehouse Crew
  • 14:30-16:00
    Vedat Akdag
  • 16:00-17:30
    Jaffa Surfa
  • 17:30-19:00
    Mirmur
  • 19:00-20:00
    Rax?

Aki szeret vizes lenni, az a Balcsin átsétálva, aki nem szeret vizes lenni, az a gondolánkba huppanva csatlakozhat hozzánk a szigeten. Tényleg mindenkire gondoltunk! És ez nem csak ígéret: a vízen wakeboard és jet-ski bemutatóval ejtünk majd ámulatba, a lebegő szigeten pedig jobbnál jobb DJ-k váltják egymást a pult mögött a naplementében.

Sőt, a Telekomosoknak még ennél is több jár! Keresd a helyszínen a hostesseinket, mutasd fel a jegyedet a Telekom alkalmazásban, és az élmény mellé még extra ajándékkal is meglepünk!

Mutasd meg még egyszer utoljára, hogy milyen is a nyár, ahogy akarod! Felhívjuk figyelmeteket, hogy az eseményen való részvétellel beleegyezel, hogy kép és videó felvétel készülhet rólad!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk, az eseményre való bejutás a helyszín befogadóképességének függvényében érkezési sorrendben történik a Telekom alkalmazáson keresztül elérhető érvényes aktív belépőjegy felmutatásával. A belépőjegy aktiválására bármely vezetékes vagy mobil előfizetéssel rendelkező Telekom ügyfél jogosult, akinek díjtartozása az aktiválás időpontjában nem áll fenn. Naprakész információt a férőhelyek számáról és a lehetséges programváltozásról az esemény feed-jében találhattok.

Helyszín

Bamboo Sziget Vízisí Wakeboard

A Siófok melletti Szabadifürdőn található 1 kilométeres vízisípályán mindenki kipróbálhatja a vízisít, a monosít, a landlockot, a wakeboardot és a wakeskatet. A vállalkozókedvű jelentkezőket egész nap tapasztalt oktatók várják, akik bevezetik őket az extrém sportok rejtelmeibe. A 6,5 hektáron elterülő ötszög alakú pályán 25-30 km/h-ás sebességgel hasíthatjátok a vizet, a pihenni vágyókat pedig bár, shop és napágyak várják a stégen.

Kapcsolódó események