JAZZBOIS x B*BOP

2023-09-16T17:00:00.000Z

A Jazzbois legújabb, “Higher Dimension Waiting Room” névre keresztelt, egyben az eddigi legpszichedelikusabb lemeze került bakelitekbe zárva, amit megkoronázva egy sör is készült hozzá. Az eseményen belehallgathattok és be tudtok szerezni többek között a bakelitből, sörből és merchből is.

Sep
16

Program

//A Jazzbois-ról:

A Jazzbois egy fúziós jazz-hip hop trió Budapestről, Molnár Bencze – billentyű, Sági Viktor – basszusgitár, Czirják Tamás – dob felállásban. A Blunt Shelter Records-nál megjelent debütáló kiadványuk, a “Jazzbois Goes Blunt” hatalmas utat járt be hazai és nemzetközi vizeken egyaránt, felborzolva mind a jazz-hip-hop fúziójának kedvelőit, mind az új hullámos jazz mesterek hangzásvilágát. Felejthetetlen zenei élményt nyújtanak minden egyes lemezen és koncerten. Komolyan bólogattató, igazi, vérbeli zenészek.

//A B*BOP-ról:

A B*BOP egy művészetek inspirálta kulináris nomád brewery project Cserniczky Botond nevével fémjelezve.

A brand főként arra fókuszál, hogy a zene, festészet és természet ihlette műveimben minden érzékemet bevetve a lehető legizgalmasabb ízeket ötvözzem a legjobb minőségű, legizgalmasabb eredetű összetevőkkel és forradalmi megoldásokkal a “sör” kifejezés ínyenc módon kitágított keretein belül. “Mindegyik tételnek saját lelke van, és egy egyedi történettel operálnak. Így mindegyik sör rendekezik egy saját világgal. Nem is szűkíteném be csak abba a kifejezésbe, hogy “sör”. Én művészetként fogom fel ezt, akár csak az inspirációk, amikből az ihleteket merítem. Alkotások. “ - mondja Boti.

A B*BOP “NU” széria égisze alatt a tradícionális sörstílusok “újraértelmezése” van a középpontban, formabontó, új, egyedi megoldásokkal és gourmet háziasításokkal. A széria egyik legfőbb sajátossága a tradícionális komló teljes elhagyása, mely helyett különböző gyógynövények/fűszerek veszik át a szerepet.

Helyszín

Viadukt Terasz

Romantikus naplementét néznél? Kimennél valahova a gyerekekkel homokozni? Egy sörözés a haverokkal? Sütögetés? Váratlan programokra vágysz? Rakparti vakáció indul! A hétvégente nyitott pesti szakasz belakása elkészült, padokkal, napágyakkal, növényekkel, árnyékolókkal, párakapuval és sok-sok programmal vár mindenkit szeptember 24-ig.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.