Zene X Mozgás | Manoya | Simkó Beatrix | Jenei Lilla - Julien Klopfenstein

2023-09-19T18:00:00.000Z

A Zene x Mozgás szeptemberi eseményén az autodidakta tehetségeké lesz a főszerep, hiszen zenei és táncos szempontból is igazi self-made alkotók érkeznek majd.

Sep
19

Program

De kik is ők?

A táncos vonalról Simkó Beatrix lesz Grecsó Zoltán vendége. „Trisha” soha nem tanult intézményes keretek között táncot, viszont az, hogy az előadóművészet egész életét végig kísérte végül egy sikeres koreográfusi karrierbe futott ki. Több neves díjat is bezsebelt már és számtalan előadása nemzetközi sikernek örvend, hiszen „out-of-the-box” gondolkodása folyamatos újító, progresszív látásmódokat hív elő művészetéből. Hozzá társul Jenei Lilla és Julien Klopfenstein, akik a Budapest Táncszínházas múltjuk után legújabb előadásukban (Pure Dance) emberi érzelmeket prezentálnak a test nyers mozgásainak nyelvén.

Zenei vendégünk is részben autodidakta módon tanult muzsikálni. Manoya (Hodosi Enikő) a zongorával kezdte, majd magától lett a gitár mestere, 2003-ban pedig egy angliai kitérő után a nagysikerű NEO zenekar dalszerző-énekes-frontembere lett. Ezúttal Éles Gábor gitárművésszel kiegészülve, legújabb formációjukkal érkeznek az A38 Hajóra.

Tarts velünk szeptemberben is!

Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 - 21:30

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.