Ádám elméi

2023-09-26T17:00:00.000Z

Ádám elméi - Zsiványjazz feat. Szirtes Edina Mókus, Mohai Tamás, Tóth Viktor // Vendég: Switch

Menetrend:

19:00 Switch

20:00 Ádám elméi

Jegyárak:

Early bird: 2500 Ft

Elővételben: 3000 Ft

A koncert napján: 3500 Ft

Sep
26

Program

Az Ádám Elméi egy akusztikus jazzformáció, könnyedebb, populárisabb hangvétellel. A zenekart Nagy Ádám gitáros, Huszka Jenő díjas zeneszerző hívta életre két fiatal jazzmuzsikussal, Fábry Adonisszal a dobok mögött és Siklai Istvánnal, aki basszusgitáron és nagybőgőn is játszik. A formáció repertoárjában az örökzöld vokális és instrumentális dallamok, jazz standardek mellett főleg saját szerzemények szerepelnek, virtuóz improvizációkkal fűszerezve.

Az első nagylemez 2023 tavaszán jelent meg, amely egyben Nagy Ádám akusztikus szerzői albuma is:

https://open.spotify.com/artist/1KT7xF76ht9dPCoTrMX171...

A SWITCH zenekar hozza nektek az igazi vidám és táncolható soul és blues számokat. Mert ki kell tudni kapcsolni néha, váltani kell a hétköznapok rutinja és az élő zene megismételhetetlen energiája között. Személyes hangvétel, találkozások, közös mezők, emlékképek Aretha Franklin, Slim Harpo, Joss Stone, Ray Charles és Etta James zenéivel. A dob meg a basszus groove fölött a női ének köré fonódnak a gitár, a zongora és a szájharmonika dallamai.

Facebook: Switch - 2 Soul&Blues

https://www.facebook.com/profile.php?id=100093973819638

Youtube: Switch zenekar

https://www.youtube.com/@SwitchZenekar

Helyszín

Kobuci kert

Világzenei esték, jazz-történetek, underground, népzene minden mennyiségben és nagyon komoly blues. Mindez a Kobuciban, Budapest egyik legjobb, kerthelyiséggel ellátott kinti helyszínén.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.