Hot Wheels Monster Trucks Live - Glow Party

2024-03-16T10:30:00.000Z  -  2024-03-17T10:30:00.000Z

A Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party megérkezik Budapestre is! A rajongók minden korosztályból átélhetik az izgalmakat, amikor kedvenc Hot Wheels Monster járgányuknak szurkolnak a SÖTÉTBEN

Mar
16
-
Mar
17

Program

A Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party életre kelti a rajongók kedvenc nagykerekű Hot Wheels szörnyeit, eljön Mega Wrex™, Tiger Shark™, Demo Derby™, Bone Shaker™, Bigfoot®, Gunkster™, és bemutatkozik a vadonatúj HW 5-Alarm™, a Hot Wheels Monster Trucks hősi tűzoltó járgánya! Az előadásokon emellett fény-party, látványos lézershow és ajándék játékok is szerephez jutnak. Ráadásul láthatjuk a tüzet okádó átalakuló sárkányt, ARCTICGON-t, valamint a Hot Wheels Monster Trucks Live szabadstílusú motokrosszosainak elképesztő ugrásait!

Nézze meg testközelből a Hot Wheels Monster Trucks showt, amelyet kizárólag az előadást megelőző körsétán tehet meg, a Hot Wheels Monster Trucks Live műsorvezetőinek kíséretével! Ismerje meg, mi történik a színfalak mögött, mielőtt a zúzások és ütközések megkezdődnek, majd nézze meg, hogyan kelnek életre a Hot Wheels nagykerekű szörnyei. A VIP csomagok csak limitált számban elérhetők.

Az izgalmas Crash Zone Party kettő és fél órával az előadások előtt kerül megrendezésre. Az egyedülálló élmény lehetővé teszi a rajongók számára, hogy belépjenek a versenypályára, közelről megnézhessék a Hot Wheels Monster Trucks elképesztő formáit és hatalmas méreteit, valamint találkozzanak a sofőrökkel és autogramot kapjanak!

Helyszín

MVM Dome

Az MVM Dome a 7. legnagyobb fedett rendezvényhelyszín Európában. Befogadóképessége sportesemények és koncertek esetén is lényegesen nagyobb, mint a Budapest Sportarénáé. 20 022 férőhely, 50.000 m2 alapterület, innovatív, változatosan variálható terek, melyek különféle teremsportágak (kézi-, kosár- és röplabda, futsal, jégkorong, tenisz, korcsolya), valamint bizonyos atlétikai, lovas- és motoros versenyek, mobil medencében pedig akár úszóversenyek és vízilabdamérkőzések lebonyolítására is alkalmasak. Az épületbe 6 bejáraton keresztül, 8 mozgólépcső segítségével juthatnak el a nézők az arénatérbe a 3 szinten kialakított átjárható tribünökhöz. Az épület tagolása kívülről az izomrostokra emlékeztet: a kifelé dőlő, ellipszis alapú hasábokra felhelyezett fényszalagok nem csak körbeölelik az épületet, de különféle színekkel, programozott fényjátékokkal az egész épület mozgásba is hozható. Az épület homlokzatán egy kb 600 m2-es kijelző található. A Főbejáratnál impozáns előcsarnok (foyer) érkeznek a vendégek, melyben egy grandiózus, 848 darab kézzel készített üvegcsőből álló függesztett fényinstalláció fogadja a látogatókat. A szabályozható sportvilágítás a legmagasabb fokú világversenyek HDTV-közvetítéseire, valamint a flicker free technológia miatt szuperlassított felvételekre is alkalmas. A világítási rendszer rendezvények, koncertek lebonyolításánál is fontos szerepelt tölt be, alkalmas a nézőtér színhőmérsékletének változtatására, amivel a nézőtér világítása a csarnok átalakítása nélkül, pusztán a világításvezérlésen keresztül, programozott módon képes funkciót váltani. Mindez, ilyen teljesítményű lámpatestek esetében, európai szinten is első és egyedülálló. A nézőtérben egy modern központi kijelző (cube) felel a tájékoztatásért.

Kapcsolódó események