I Am Soyuz

2023-12-08T18:00:00.000Z

Bozoky Felicia Lili énekes-dalszerző egyszemélyes projektje, az I Am Soyuz az utazás és a felfedezés jegyében indult. Lili azóta is szorgalmasan ugrál a világjárás, a zenélés és stockholmi munkája, az orvoslás között. A magyar származású, de Svédországban felnőtt előadó első nagylemeze 2019-ben jelent meg Whipple címmel, különleges hangszereivel – ukulelével, gitárral, melodikával, omnichorddal, bendzsóval és pocket pianoval – alkotja zenéjét, ami a space pop, az akusztikus és szintis hangzás fúziója.

Dec
08

Program

Az I Am Soyuz projekt egy Sziget-idején vásárolt ukulelével kezdődött, sok utazás ihlette, alakította dalait, szegedi egyetemi évei alatt zenekarban is zenélt, majd első szólódala 2015-ben jelent meg. Bozoky Lili nem mindennapi élményeiből inspirálódva írja dalait. Tévedt már el Las Vegasban, hippiskedett Gotlandon, aludt már egy istállóban az Északi-sarkvidéken, kempingezett a nevadai sivatagban a Burning Man Fesztiválon, legutóbb pedig végigszelte biciklivel Európát.

A közönség nem csak a fesztiválok (Sziget, Campus Fesztivál, Fishing on Orfű, Kolorádó, Bánkitó Fesztivál stb.) színpadairól ismerheti, hanem szerepelt Hajós András Dalfutár (Harmadik csapat 1. rész | Dalfutár 2019 - YouTube) című műsorában is.

2021-ben pedig bejutott a HOTS Outbreakers’ Lab programjába, ahol Andries van Wieren (Founder, 3S Music Management) és Rupert Hollier (Creative Director, UK & European Guild of Music Supervisors / Redfive, UK) is mentoráltjának választotta, valamint sok jelentkező közül az ő dalát producerelte meg Matt Lawrence (Adele, Amy Winehouse, Foals, Kodaline stb.) a HOTS SongLab programban. Tavaly pedig meghívást kapott a Viva Sounds Facebook showcase fesztiválra Göteborgba.

Koncertjein a dalai mellett vicces, meglepő és kalandos történeteiből is szemezget néhányat.

Helyszín

Magyar Zene Háza

Kiállítás – Koncert – Beavatás A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum vagy koncertterem. Három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt. Az összetett zenei kínálatot a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér átfogó zenetörténeti sétáknak ad helyet. A park szintjén kialakított Koncert- és Előadóterem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.