Powerwolf

2024-10-22T15:30:00.000Z

A 2022-es Wolfsnächte turné 2024-ben folytatódik, ráadásul a gigantikus 16 állomásos körút budapesti állomása a hazai Powerwolf koncertek eddig legnagyobb szabásúja, leglátványosabbja lesz október 22-én az MVM Dome-ban!

Oct
22

Program

Az nem vitás, hogy a Powerwolf az elmúlt években csúcsra tört, nem csak Európában, de világszerte vált milliók kedvencévé. A színtér megkerülhetetlen és meghatározó csapatává vált, tulajdonképpen azok sem tudnak szó nélkül elmenni mellette, akik esetleg kevésbé kedvelik a stílust. Olyan látványvilágot és arculatot teremtett, amely túlmutat az egyébként kifejezetten szerethető és befogadható metal zenén. Igen, mert hogy itt már nem csak a zenéről van szó. A Powerwolf egy jelenség, egy közösség.

A dalok ott zengnek a fülünkben, akarva-akaratlanul is dúdoljuk a refrént, miközben a színpadon nem egy koncertet, hanem egy előadást, egy színházat látunk. Ámulatba ejtő díszlet, pirotechnika és show elemek: valóban libabőrös élményben lehet része a nézőnek. Legyen az rocker vagy sem.

A magával ragadó és látványos show már itthon is látható volt többször, de a 2024-ben a Powerwolf az eddigi legnagyobb durranásra gyúr az eddigi legnagyobb hazai helyszínen, úgyhogy készülj Budapest, készüljetek farkasok!

Helyszín

MVM Dome

Az MVM Dome a 7. legnagyobb fedett rendezvényhelyszín Európában. Befogadóképessége sportesemények és koncertek esetén is lényegesen nagyobb, mint a Budapest Sportarénáé. 20 022 férőhely, 50.000 m2 alapterület, innovatív, változatosan variálható terek, melyek különféle teremsportágak (kézi-, kosár- és röplabda, futsal, jégkorong, tenisz, korcsolya), valamint bizonyos atlétikai, lovas- és motoros versenyek, mobil medencében pedig akár úszóversenyek és vízilabdamérkőzések lebonyolítására is alkalmasak. Az épületbe 6 bejáraton keresztül, 8 mozgólépcső segítségével juthatnak el a nézők az arénatérbe a 3 szinten kialakított átjárható tribünökhöz. Az épület tagolása kívülről az izomrostokra emlékeztet: a kifelé dőlő, ellipszis alapú hasábokra felhelyezett fényszalagok nem csak körbeölelik az épületet, de különféle színekkel, programozott fényjátékokkal az egész épület mozgásba is hozható. Az épület homlokzatán egy kb 600 m2-es kijelző található. A Főbejáratnál impozáns előcsarnok (foyer) érkeznek a vendégek, melyben egy grandiózus, 848 darab kézzel készített üvegcsőből álló függesztett fényinstalláció fogadja a látogatókat. A szabályozható sportvilágítás a legmagasabb fokú világversenyek HDTV-közvetítéseire, valamint a flicker free technológia miatt szuperlassított felvételekre is alkalmas. A világítási rendszer rendezvények, koncertek lebonyolításánál is fontos szerepelt tölt be, alkalmas a nézőtér színhőmérsékletének változtatására, amivel a nézőtér világítása a csarnok átalakítása nélkül, pusztán a világításvezérlésen keresztül, programozott módon képes funkciót váltani. Mindez, ilyen teljesítményű lámpatestek esetében, európai szinten is első és egyedülálló. A nézőtérben egy modern központi kijelző (cube) felel a tájékoztatásért.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események