Kezdő Vogue Dance Óra

2023-11-24T18:00:00.000Z

Fedezd fel a ballroom kultúra és a vogue tánc egyedi és hihetetlen világát ezen az exkluzív Vogue Fem táncórán!

Merülj el a voguing művészetében Katja Rauhalával, az Európa-szerte ismert vogue táncosnővel, aki végig vezet egy energikus órán, melyen a vogue fem, a stílus és az önkifejezés 5 elemét ötvözzük.

Nov
24

Program

Az órán a Vogue Fem táncstílus alap technikáját sajátíthatjátok el, és betekintést nyerhettek a ballroom világába. Az órára kényelmes ruha, és sportcipő javasolt.

Az óra ára: 3.500Ft

Regisztráció a helyszínen.

Helyszín

MD Dance Studio

Az [MD stúdió](https://hiphoptanciskola.com/studio-berles/) szabad teret ad az alkotásnak és az oktatásnak. Ennek céljául megépítettünk egy korszerű, jól felszerelt táncstúdiót Budapest szívében. Két tánctermünk van; egy 120 m2-es (A) és egy 70 m2-es ( B ) . A termek belmagassága 4 méter. Emellett váróteremmel és öltözővel is rendelkezünk. A táncterem az MD használatán felül, az elérhető időpontokban bérelhető. Várjuk sok szeretettel a kreatív alkotókat, tánctanárokat és táncosokat. A termet kiadjuk táncoktatásra, jógaoktatásra és workshopokra. Továbbá fotózásra és forgatásra alkalmas alap fény és hang stúdió eszközökkel van ellátva. Reggel 8-tól este 10-ig vagyunk nyitva.

Kapcsolódó események