KARÁCSONYI KERÁMIA WORKSHOP A PARBIART STUDIOVAL

2023-12-09T14:00:00.000Z

Bianka és Ádám lehengerlően pozitív kisugárzásukkal és csodálatos kerámiákkal már egy ideje a kézműves vásárok állandó résztvevői, és ha idejük engedi, még szuper workshopokkal is megörvendeztetik azokat, akik szívesen kísérleteznének, alkotnának kisebb-nagyobb, visszafogottabb vagy szivárványban pompázó kerámiákat.

Dec
09

Program

A Parbiart Studioról, Bianka kedves szavaival:

"Én Bianka vagyok, és a legényemmel, Ádámmal csináljuk közösen a termékeinket.

🌸Én művész vagyok, a MOME-n végeztem animációs szakemberként, illetve van egy grafikus diplomám, szeretek virágokat, madárkákat, sárkányokat és nőket rajzolni. Én vagyok a social media felelős! 🙋🏽‍♀️

Ádám régész, az ELTE-n szerzett mesterdiplomát régészetből, jelenleg pedig a Miskolcon végzi a doktori iskolát a Műszaki Földtudományi karon, Bronzkori településhálózattal és tájrekonstrukcióval foglalkozik és cseréppipákat és banánmatricákat gyűjt. 🙋🏽‍♂️

Bakonszegen élünk és alkotunk , itt van Ádám szüleinek a műhelye, ahol mi is dolgozunk. Ádám szülei Népi Iparművészek, tőlük és Ádámtól tanulom a kerámia művészet csínját-bínját. Van egy macskánk, Maugli Cicó, és két kutyánk Buci és Lotti, szeretjük a hosszú sétákat a Berettyóparton, és imádunk utazni."

https://www.instagram.com/parbiart/

https://linktr.ee/biankaparazs/

Ha Te is szívesen részesülnél ebben a kedves élményben, akkor találkozzunk december 9-én, 15 órakor a Nyolcésfél ötödik emeleti kiállítóterében. A hangulat és a mindenkire odafigyelés jegyében a maximum létszám 25 fő. A workshopon sok szeretettel várunk gyerekeket is, szülői felügyelettel.

Az esemény jegyét a webshopban tudjátok megvásárolni :

https://parbiart.com/collections/workshop

Helyszín

Nyolcésfél

A Nyolcésfél egy inspirációs övezet. Egy hely, ahol szabadon alkothatsz. Őket keresed, ha műtermet, próbatermet, műhelyt, vagy csak egy zugot keresel, ahol kedvedre művelődhetsz, vagy épp művészetet csinálhatsz.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.