KARÁCSONYI KERÁMIA WORKSHOP A PARBIART STUDIOVAL

2023-12-09T14:00:00.000Z

Bianka és Ádám lehengerlően pozitív kisugárzásukkal és csodálatos kerámiákkal már egy ideje a kézműves vásárok állandó résztvevői, és ha idejük engedi, még szuper workshopokkal is megörvendeztetik azokat, akik szívesen kísérleteznének, alkotnának kisebb-nagyobb, visszafogottabb vagy szivárványban pompázó kerámiákat.

Dec
09

Program

A Parbiart Studioról, Bianka kedves szavaival:

"Én Bianka vagyok, és a legényemmel, Ádámmal csináljuk közösen a termékeinket.

🌸Én művész vagyok, a MOME-n végeztem animációs szakemberként, illetve van egy grafikus diplomám, szeretek virágokat, madárkákat, sárkányokat és nőket rajzolni. Én vagyok a social media felelős! 🙋🏽‍♀️

Ádám régész, az ELTE-n szerzett mesterdiplomát régészetből, jelenleg pedig a Miskolcon végzi a doktori iskolát a Műszaki Földtudományi karon, Bronzkori településhálózattal és tájrekonstrukcióval foglalkozik és cseréppipákat és banánmatricákat gyűjt. 🙋🏽‍♂️

Bakonszegen élünk és alkotunk , itt van Ádám szüleinek a műhelye, ahol mi is dolgozunk. Ádám szülei Népi Iparművészek, tőlük és Ádámtól tanulom a kerámia művészet csínját-bínját. Van egy macskánk, Maugli Cicó, és két kutyánk Buci és Lotti, szeretjük a hosszú sétákat a Berettyóparton, és imádunk utazni."

https://www.instagram.com/parbiart/

https://linktr.ee/biankaparazs/

Ha Te is szívesen részesülnél ebben a kedves élményben, akkor találkozzunk december 9-én, 15 órakor a Nyolcésfél ötödik emeleti kiállítóterében. A hangulat és a mindenkire odafigyelés jegyében a maximum létszám 25 fő. A workshopon sok szeretettel várunk gyerekeket is, szülői felügyelettel.

Az esemény jegyét a webshopban tudjátok megvásárolni :

https://parbiart.com/collections/workshop

Helyszín

Nyolcésfél

A Nyolcésfél egy inspirációs övezet. Egy hely, ahol szabadon alkothatsz. Őket keresed, ha műtermet, próbatermet, műhelyt, vagy csak egy zugot keresel, ahol kedvedre művelődhetsz, vagy épp művészetet csinálhatsz.

Kapcsolódó események