Produceri munka Temboval

2023-12-08T15:00:00.000Z

Schmidt Gergő, azaz Tembo több mint 10 éve elektronikus zenével kezdte, 6-7 éve pedig pop zenével is foglalkozik. Dolgozott már együtt ByeAlexszel, Dzsudloval, Patakival, Majréval, Kolibrivel és Co Lee-val.

Dec
08

Program

December 8-án a KraftLabben betekintést nyerhettek Tembo pár projektjébe, ahol többek között arról mesél, hogyan épít fel és tesz érdekessé egy (alternatív) popdalt. Majd egy workshop keretében megmutatja, hogyan érdemes felépíteni egy popdal alapot az Ableton Live szoftver segítségével.

Ha te is szeretnéd kipróbálni az alapkészítést, hozz magaddal egy laptopot, melyre telepítve van a szoftver (90 napos Ableton Live Suite 11 próbaverzió ingyenesen telepíthető).

Az eseményre való belépés díjmentes, azonban a részvétel korlátozott létszámban lehetséges. Ne feledjetek időben érkezni, hogy ne maradjatok le semmiről.

Helyszín

KraftLab - Debrecen

A Telekom Kraft lehetőségeket kínál. Ha egy helyre, támogató közegre van szükség, vár a debreceni közösségi alkotótér, a KraftLab, a legmodernebb digitális eszközökkel. • IT LAB Ha nem akarsz felállni az íróasztaltól. Laptopok és elképesztően gyors net várja, hogy digitális formát adj az ötleteidnek. • WORKSHOP LAB Ha inspirációra és társaságra vágysz. Ebben a szobában mindig van hely a közös munkának és az együttgondolkodásnak. • 5G ROOM Ha a jövő érdekel. Ebben a műhelyben a komoly munkától a játékig minden el- és belefér. • PODCAST ROOM Ha inkább elmondod szóban. Itt meglehet a véleményed - minden eszközt megadunk, hogy mások is hallják. • STUDIO KRAFT Ha audiovizuális típus vagy. A legjobb sztoriknak a green box előtt a helye. És ebben a szobában. • KV ZONE Ha le- vagy kimerültél. Itt leereszthetsz és feltöltődhetsz, mielőtt újra belevetnéd magad a munkába. Gyere el debreceni helyszínünkre, próbáld ki az eszközparkot, alkoss nagyszerű dolgokat.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események