Declan Welsh & the Decadent West (GB)

2023-12-05T18:00:00.000Z

Jack Saunders a Radio 1-től így kommentálta a zenekart: „Senki sem tudja, hogyan kell olyan mosh pit-et csinálni, mint a DWDW. Tudom – az egyiknek a közepében voltam!”

Dec
05

Program

A Declan Welsh & The Decadent West egy glasgow-i brit punk-rockegyüttes, aminek középpontjában az intelligens szövegek, a fülbemászó hookok, az erős pop hatások és az elektronikus élő show áll. A termékeny író, Welsh és bandája (Duncan McBride, Gitár, Ben Corlett, Basszus és Murray Noble, Dobok) már 4 EP-t és 1 albumot adott ki, amit számos kritikus elismert. Az év skót albuma díjra jelölték a Cheaply Bought Expensively Sold debütáló albumot, valamint a No Fun című nyitószámuk bekerült “ a hét száma” listára a BBC-n.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.