Parno Graszt / Kacaj // Debrecen

2024-05-23T17:00:00.000Z
May
23

Program

PARNO GRASZT

Közelebb tavaszi KLUB turné 2024.

Az elmúlt év nagyon zsúfolt volt. 98 koncertünk volt, 14 erdélyi, 7 felvidéki főleg nagy fesztiválokon, tavasszal klubokban.

Az idei évben új lemez lesz, szokásos klub turné, majd kezdődnek a fesztiválok...

Március 1-én fehér lován vágtat be a debreceni Nagyerdei Víztoronyhoz a Parno Graszt, hogy megmutassa nekünk, hogyan is kell igazán mulatni! ☝️🌹Őszinte, hamisítatlan cigányzenével varázsolják igazi forgataggá közönséget ezen az estén. Zene, tánc, mulatás, Muki fia, Romano Bijo, Fújj meg a szél, Már nem szédülök, stb!

Pálinkás szép estét kívánunk mindenkinek!

KACAJ

A KACAJ egy immáron hároméves, pécsi székhelyű folkpop zenekar. Különlegessége, hogy nem csak korosztálya szempontjából, hanem a zenei műfajok terén is széles skálán mozog.

Az alternatív rocktól kezdve a hiphopig számos stíluselem található a banda hangzásvilágában, a kapocs pedig nem más, mint a magyar népzene. Céljuk: a népzenei értékeinket minél szélesebb körben megkedveltetni és hallgatottá tenni, így elérve a fiatalabb generációkhoz is. Progresszív módon, mégis popzenei

köntösben, örömzene formájában születnek dalaik. Lendületes, magukkal hozott vidéki energiájuk garantálja a fergeteges koncertélményt.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Helyszín

Nagyerdei Víztorony

Fény az ország keleti felében: a víztorony Debrecen egyik kiemelt, impozáns koncerthelyszíne, ahol kávézó, bár, falmászási lehetőségek, kerékpárkölcsönző és ajándékbolt is van. Ja, és közel az állatkert és a vidámpark is.

Kapcsolódó események