OTL Camp 2024

2024-06-25T10:00:00.000Z

A tavaly Virágospusztán első alkalommal megrendezésre került OTL Camp 2024-ben új felvonással érkezik. Július 25.-e és 27.-e között Dunaújvárosba költöznek a hazai trap és újvonalas hip-hop legmeghatározóbb előadói.

Jun
25

Program

Amit mindenképp tudnod kell az idei Campről, hogy ezúttal:

- egy vadiúj helyszín (Dunaújvárosi Szalki-sziget Kemping)

- egy nagyobb/profin felszerelt Main Stage

- 3 afterparty helyszín

- és még színesebb, kreatív workshopok

fogják biztosítani nektek, hogy alig egy órányira Budapesttől, a nagyváros zajától elvonulva élvezhessétek kedvenc előadóitok koncertjeit a mainstream vonaltól egészen az underground

A programok több helyszínen zajlanak majd. Az élő koncerteknek délután négytől éjfélig helyet adó Main Stage mellett három after-helyszínen folytatódnak tovább a bulik, az esti fő-programok után még arra vágyók számára, ezen kívül pedig a korán kelők déltől négyig különböző, a szakmához kapcsolódó workshopokban vehetnek részt, ahol betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé és akár tanulhatnak is a különböző szakemberektől (a felhozatalban lesz zenészeken és producereken kívül klippekhez, vizuálokhoz és grafikákhoz kapcsolódó workshop is).

A Budapesttől 80km-re elhelyezkedő dunaújvárosi kemping közvetlenül a vízparton, távol a város zajától helyezkedik el 28000m²-es területen. A kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal, igényesen kialakított, villamos kiállással ellátott sátor- és lakókocsi helyekkel várunk benneteket.

A szállás tekintetében több fajta lehetőséget biztosítunk számotokra a Kemping területén belül és kívül is.

Étkezés tekintetében válogatott, minőségi food truck-okat és barpultot hozunk nektek.

Sportolásra idén is lesz lehetőségetek, ugyanis a tavaly nagysikerű focikupa nem marad el most sem, illetve kosarazni és röpizni is lehet majd.

Helyszín

Dunaújváros

Dunaújváros megyei jogú város a Közép-Dunántúl régióban, Fejér vármegye délkeleti részén, a Duna jobb partján. A Dunaújvárosi járás székhelye, a megye második legnépesebb települése Székesfehérvár után.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események