VALENTIN NAP I Nem csak szerelmespároknak!

2024-02-14T07:00:00.000Z

Fürdőzés és vacsora a Tamás tanyán

Időpont: 2024. február 14.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

Feb
14

Program

Az angolszász szokás Magyarországon, mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően, melyet minden év február 14-én ünnepelnek. Ma már nem csak a szerelmesek ünnepelnek, ez egy remek alkalom magunk és szeretteink kényeztetésére.

Elutazás reggel 8.00 órakor a Planetárium melletti parkolóból, a Kecskeméti élményfürdőbe. Ahol egy 5 órás kellemes fürdőzés vár ránk.

A fürdő ötcsillagos minősítésű, 2 900 négyzetméter vízfelülettel és 17 medencével rendelkezik. A komplexumban versenyuszoda, élményfürdő, szaunavilág, gyógymedencék, továbbá wellness és gyógyászati központ is várja a vendégeket. Az élményfürdő kültéri és beltéri medencéi, továbbá a 12 méteres magasságból induló zárt csúszdák egész évben népszerűek. A szaunavilágban szinte minden típusú szauna megtalálható, melyek használatát a rendszeres szaunaprogramok is színesítik. A gyógymedencék Hírös Gyógyvize alkalmas kopásos jellegű ízületi és gerincbetegségek kezelésére, izomfájdalmak és idült ideggyulladások enyhítésére, balesetek, sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére. A wellness és gyógyászati központ különböző típusú masszázsokkal, szárazföldi és vízi gyógytornával, valamint fürdőgyógyászati kezelésekkel várja a felfrissülni és gyógyulni vágyókat. A fürdőben étterem, büfé, fitness terem, Halkozmetika és úszófelszerelés bolt is található. Élményfürdő belépő: kb. 6.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a versenyuszoda, élményfürdő, szaunavilág használatát.

Innen a Tamás tanya következik, ami egy 37 épületből álló tanyakomplexum. Itt fogjuk elfogyasztani a Valentin napi vacsoránkat. Foglaláskor kérjük, jelezze, melyik menüt választja! Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

Helyszín

Budapest

A legjobb dolgok Budapesten! Több középkori híd köti össze a város nevét adó 2 oldalát: Budát és Pestet. A Dunán való hajókázás remek módja annak, hogy Budapestet teljes pompájában láthasd.

Kapcsolódó események