Valentin Napi Borkóstoló és Élmény Festés

2024-02-14T16:30:00.000Z

Szeretettel várunk mindenkit egy különleges Valentin Napi élményre, ahol a művészet és a bor találkozik! Csatlakozz hozzánk egy romantikus és kreatív estére, ahol az ízek és színek egyszerre varázsolnak el!

Szeretettel várunk, ha:

- festenél jó társaságban egy kis romantikus képet és végigkóstolnád a finom borokat szakszerű kóstoltatással

- nincs programotok Valentin napra, és ezzel közösen tudtok alkotni, jól érezni magatokat 😉

- szeretnél többet megtudni az akvarellfestésről, és kipróbálni a technikát

Feb
14

Program

📅 Dátum: Február 14., 2024

🕔 Időpont: 17:30 - 20:30

📍 Helyszín: Budapest, 11. kerület, Fehérvári út 108-112.

🎨 Festés Workshop: Ezalatt a kóstolás alatt inspirálódj és engedd szabadjára kreativitásodat egy exkluzív festés workshopon! Minden résztvevő saját képet készít majd, amelyet magával vihet a szerelme vagy barátja ajándékaként. Nincs szükség tapasztalatra, csak nyitottságra és a művészet iránti szeretetre!

🍇 Borkóstoló Élmény: Kóstolj végig különleges borsorunkat, melyet a szerelem jegyében válogattunk össze. Együtt fedezzük fel az ízek és aromák világát, miközben megosztjuk veletek a borok történetét és titkait. Készülj fel egy izgalmas utazásra a borok világában!

💑 Párban vagy Egyénileg: Válaszd ki, hogy együtt, pároddal, vagy akár egyedül szeretnéd-e átélni ezt a felejthetetlen estét. A borkóstoló és festés workshop mindkét formában egyaránt magával ragadó és romantikus élményt ígér, remek közös program!

Ár 15.000 Ft/Fő

Ha párban jöttök kedveseddel, akkor az ár 13.000 Ft/fő!

A foglaló a díj 50%-a. A workshop csak 5 fő jelentkezése esetén indul el, addig a foglaló visszajár. A garantált indulás esetén a foglalót nincs módunkban visszaadni.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat a szerelem, bor és művészet együttes ünneplésére! Regisztrálj most, és részesülj egy felejthetetlen Valentin Napi élményben!

Helyszín

Budapest

A legjobb dolgok Budapesten! Több középkori híd köti össze a város nevét adó 2 oldalát: Budát és Pestet. A Dunán való hajókázás remek módja annak, hogy Budapestet teljes pompájában láthasd.

Kapcsolódó események