Csanád MD

2024-02-12T19:30:00.000Z

Csanád MD bemutatja legújabb alkotását, melynek címe: Terápia.

Városi vibeok, szerelmes számok, szomorú lányok.

Hangját gitárja fogja kísérni, hogy elvigye a hallgatókat egy helyre ahová a törött szívek és a szívtörők együtt járnak táncolni.

Csanád MD 2022 végén debutálta első kisalbumát, Kiskörút névvel, amely a címéhez híven egy körútra visz minket a város, és egy városi fiú lelke körül, addig amíg csak bele nem szédülünk.

Következő munkája egy videóklipp volt, A Klubban címmel, melyben egy lány történetét követhetjük végig, ahogy elfelejt mindent amit addig tudott a szerelemről.

Február 12-én Csanád MD a Központban vár mindenkit egy önálló szólóest keretében.

Feb
12

Program

Csanád MD presents his latest work, entitled: Therapy.

Urban vibe, love songs, sad girls.

His voice will be accompanied by his guitar to take the listeners to a place where broken hearts and heartbreakers go to dance together.

Csanád MD debuted his first single album at the end of 2022, called Kiskörút, which, as the title suggests, takes us on a tour around the city and the soul of a city boy, until we get dizzy.

His next work was a music video, In the Club, in which we follow the story of a girl as she forgets everything she ever knew about love.

On 12 February, Csanád MD will be at Központ for a solo recital.

Helyszín

Központ

A Madách téri hipsarok kedvelt vendéglátóipari egysége, pincétől az emeletig, reggeli reggeliktől az esti mikrokoncertekig.

Kapcsolódó események