HEGEDŰS JÓZSI SZÓLÓKONCERT

2024-02-28T19:00:00.000Z

Hegedűs Józsi egy Békés megyei faluban nőtt fel, és bár a családja nem értette, mit csinál a gitárral, mikor Budapestre költözött, és jelentkezett a Kikeltető tehetségkutatóba, a fővárosi zenész közösség gyorsan befogadta

Feb
28

Program

A Carson Coma még az első albuma megjelenése előtt elhívta, hogy zenéljen előttük az országos turnéjukon. 2022-2023-ban egyedül lépett fel az ország szinte minden szegletében falunapoktól Fishing on Orfűig. Sokan Cseh Tamáshoz hasonlítják, sőt egyesek szerint Ő a Romani Cseh Tamás. A tavaly nyáron megjelent „A szívemből a félelmet kioltom” c. bemutatkozó albuma singer-songwriter kategóriában kategóriagyőztes lett a Telex After évvégi listáján. Jelenleg a második albuma utómunkáin dolgozik Kamau Makumi és Fodor Máriusz producerekkel, és frissen alakult zenekarával, akikkel „Hegedűs Józsi és a Vadvirág együttes” néven idén tavasszal a Platon Karataev vendégeként fog turnézni.

Jegyek elővételben: 1.500 Ft | Jegyek a helyszínen: 2.500 Ft

Helyszín

K11 Labor

"A K11 Művészeti és Kulturális Központ részeként 2022 januárjában alakult K11 LABOR olyan befogadó tér, mely tematikus kiállításain és ezeket kiegésztő programjain keresztül szeretné közelebb hozni a kortárs képzőművészetet és designt a város közönségéhez." - írja weboldalán a kiállítótér.

Kapcsolódó események