Tote bag varrás workshop

2024-02-26T18:00:00.000Z

Újabb Workshop! Jejj! Regisztrálj e-maileeen! Ezúttal a hobbi varrógép alaphasználatának mélységeibe kalauzolunk egy bomba tote bag készítésén keresztül!

Feb
26

Program

>>--Ha neked is lapul egy hobbi varrógép valahol a lakásban, de lövésed sincs, hogyan kell használni, akkor hozd magaddal az eseményre! Ha nincs, de szívesen csinálnál egy saját táskát akkor is gyereee!

>>>Anyagot, amiből a táska fog készülni, lécci hozzatok! De tudunk vágni az ittlévő adományokból kapott kiselejtezett ruhákból is. Fontos, hogy az anyag ne legyen túl nyúlékony (elasztikus), mivel annak varrása körülményes lenne ezen a programon. Tűk, cérnák lesznek a helyszínen.

>>>>> Illetve ami a legfontosabb, hogy mivel szeretnénk, hogy mindenkire legyen elég varrógép, ezért ha jönnél kérlek dobj egy e-mailt ide: [email protected] és jelezd plííz, hogy tudsz-e gépet hozni vagy sem!! Ezzel nagyon megkönnyíted a szervezést!

Helyszín

Auróra

Alkotótér | Bázis | Klub. Az Auróra közösségi tér egy önkormányzó kultúrközösségi központ budapesti Auróra utcában, a II. János Pál pápa tér közvetlen közelében.

Kapcsolódó események