Műhelytitkok: Étel és tér

2024-04-07T13:30:00.000Z

MŰHELYTITKOK

5 esemény – 5 fogás - 3 helyszín

Csatlakozz hozzánk **VOLT, VAN, LESZ **menüsorunk kulisszák mögötti műhely élményére, ahol öt fogáson át mutatjuk meg a Gerbeaud történelmi falait, a Michelin Zöld-csillagos Onyx Műhelyt és az építkezés alatt lévő új ONYX-ot is!

Apr
07

Program

A tavalyi Műhelytitkok sorozatunk sikerére építve, most egy még izgalmasabb programra hívunk a gasztronómia, a tudomány, a művészet és a fenntarthatóság területére. Alkotói Közösségünk tagjai bepillantást adnak VOLT, VAN, LESZ korszakokat és helyszíneket felölelő kulináris utazást megelevenítő menüsorunk kreatív folyamataiba és a mögötte rejlő történetekbe.

---

Április 7-én Lengyel Márton és Rakusz Liza Natasa, az URBA belsőépítészeti stúdió építészei avatnak be a tervezési filozófiájukba, azokkal az inspirációkkal, értékekkel és művészeti elemekkel, amelyek az URBA identitását formálják. Hogyan valósul meg az elmúlt évek közös munkája alapján az egyedi vendégélmény az új ONYX terében.

Kínálat:

**

GERBEAUD

  • Onyx Sauska Brut
  • Magvas, sajtos Gerbeaud stangli
  • Bouillon

ONYX MŰHELY

  • Fehér főzelék – Balassa Szamorodni 2021
  • Bárány – Franciscus Cuvée 2018 VAGY Tempeh- Lőcse Furmint 2007
  • Kenyér – Hagyma kombucha

ONYX

  • Hajdina
  • Szuvenír

A jegyár 19 900 HUF, amely tartalmazza az öt ételt, a kísérő alkoholos italokat vagy juice-okat, a korlátlan vízfogyasztást és a szervizdíjat.

Résztvevők maximális száma 16 fő.

Az esemény magyar nyelvű, köszönjük a megértést!

Helyszín

Onyx Műhely

A Műhely célja egy olyan progresszív magyar konyha bemutatása, ami a művészet, a tudomány és a gasztronómia összefonódásán alapszik és magyar alapanyagokat használ. A kísérleti konyhán kívül található még gasztronómiai könyvtár és keramikus látványműhely is, melyeknek fontos szerepe van az utánpótlás -nevelés programunkban is. Vendégeink egy nagy, 16 fős közös asztalnál foglalhatnak helyet. Michelin Green Star 2022

Kapcsolódó események