Műhelytitkok: Liminális gasztronómia

2024-03-10T14:30:00.000Z

MŰHELYTITKOK

5 esemény – 5 fogás - 3 helyszín

Csatlakozz hozzánk VOLT, VAN, LESZ menüsorunk kulisszák mögötti műhely élményére, ahol öt fogáson át mutatjuk meg a Gerbeaud történelmi falait, a Michelin Zöld-csillagos Onyx Műhelyt és az építkezés alatt lévő új ONYX-ot is!

Mar
10

Program

A tavalyi Műhelytitkok sorozatunk sikerére építve, most egy még izgalmasabb programra hívunk a gasztronómia, a tudomány, a művészet és a fenntarthatóság területére. Alkotói Közösségünk tagjai bepillantást adnak** VOLT, VAN, LESZ** korszakokat és helyszíneket felölelő kulináris utazást megelevenítő menüsorunk kreatív folyamataiba és a mögötte rejlő történetekbe.

--

Március 10-én elmerülhetsz az EJTECH, tér, textil és hangtechnológia alapú világában. Fedezd fel az innovatív installációkat, amelyek életre keltik alkotásaikat. Különleges betekintést nyerhetsz abba, hogy ezek az innovációk hogyan épülnek be a leendő ONYX terébe és milyen hatással vannak a vendégélményre.

Kínálat:

GERBEAUD

  • Onyx Sauska Brut
  • Magvas, sajtos Gerbeaud stangli
  • Bouillon

ONYX MŰHELY

  • Fehér főzelék – Balassa Szamorodni 2021
  • Bárány – Franciscus Cuvée 2018 VAGY Tempeh- Lőcse Furmint 2007
  • Kenyér – Hagyma kombucha

ONYX

  • Hajdina
  • Szuvenír

A jegyár 19 900 HUF, amely tartalmazza az öt ételt, a kísérő alkoholos italokat vagy juice-okat, a korlátlan vízfogyasztást és a szervizdíjat.

Résztvevők maximális száma 16 fő.

Az esemény magyar nyelvű, köszönjük a megértést!

Helyszín

Onyx Műhely

A Műhely célja egy olyan progresszív magyar konyha bemutatása, ami a művészet, a tudomány és a gasztronómia összefonódásán alapszik és magyar alapanyagokat használ. A kísérleti konyhán kívül található még gasztronómiai könyvtár és keramikus látványműhely is, melyeknek fontos szerepe van az utánpótlás -nevelés programunkban is. Vendégeink egy nagy, 16 fős közös asztalnál foglalhatnak helyet. Michelin Green Star 2022

Kapcsolódó események