Minimyst

2024-05-04T17:00:00.000Z

A Minimyst bemutatja második nagylemezét, melyen olyan, már ismert dalok is helyet kapnak, mint az Aquincum, a Copacabánat vagy a Karton Monakó. A zenekar négy év szünet után tavaly év eleje óta aktív újra, folyamatosan megjelentetve új dalaikat. A Minimyst vendége a Summer Freeze.

May
04

Program

Minimyst

A Minimyst tavaly 4 év után tért vissza, teljesen új programmal, régi/új felállásban, immár magyar nyelvű dalokkal, melyeket többek között a Petőfi Rádió és Rádió Café is játszik.

Az első új anyag a tavasszal megjelent Karton Monakó kislemez volt, mely a megújult Dürerben került bemutatásra. Azóta megjelent egy Petőfi Sándor versfeldolgozás, egy Balaton Himnusz és Aquincum címen az új kislemez.

A zenekar olyan koncerthelyszíneken játszott korábban, mint az A38 Hajó, Belfeszt, Leszfeszt, Kobuci, Művészetek Völgye, Barba Negra, Toldi Klub, Gödör. 2015-ben a Kensington előzenekara voltak az A38 hajón.

Summer Freeze

leírás:

Északi hőség, diszkont bálnalovasok, energikus Ön- és énmegfejtés és egy kis fagy a nyárban: – ez a Summer Freeze. Az idén 16 éves budapesti székhelyű együttes zenei világára szerencsére rányomta bélyegét a közösen megtapasztalt, furcsán kék színű, hideg, hosszú skandináv éjszakák csöndje és szívet melengetően fagyos egyszerűsége. *** „huff huff… ha det bra! god helg!” *** Kommer du eller?

Helyszín

Akvárium

Mint magukról írják, Budapest legfrekventáltabb rendezvényhelyszíne, ami egyben multifunkcionális is. Jó díjátadózni, kávézni és legfőképpen koncertezni is, a műfajokon átívelő szelekció miatt biztosan.

Kapcsolódó események