"föl kéne szabadulni már!"

2024-03-05T19:00:00.000Z

Ez a mint mindig, ezúttal is ingyenes FSA-est egy sorozat (Havilap minden hónap 1. keddjén!) 11. része, és a 3. alkalom, amikor a Szépírók Társasága társszervező (scroll down for English). Mint a Földalatti Slam Akadémia (FSA https://www.facebook.com/profile.php?id=100071202865371) előző 9 slam versenyén, ezúttal is csak fejből mondott slammel lehet versenyezni, és a téma megint József Attila Hazám című versénk e sora: "föl kéne szabadulni már!" E sorhoz a slamek szabadon, bármiféleképpen kapcsolódhatnak.

Mar
05

Program

A szövegek szólhatnak például a Hazám című József Attila versről, a politikai fölszabadulásról, az elfogultságainktól, a szorongásainktól, a gépezéstől, a természet-pusztító szokásoktól, az előítéletektől, a slam szöveg olvasása alóli, vagy bármely más értelmű fölszabadulásról is.

A slam versenyre jelentkezni a Facebook eseménybe írt posztban lehet. Csapat slammel is lehet jelentkezni. Tánc slammel is lehet. Már (akár sokszor) mondott, akár régi slammel is lehet. Lehet, de nem kell rímelni, verselni. A slam bármi lehet, csak szívből legyen előadva.

Helyszín

Gödör Klub

Szubkulturális találkozási pont, klubkoncertes szórakozóhely, befogadó közösségi tér, kortárs kocsma.

Kapcsolódó események