Argentin tangó - ingyenes próbaóra

2024-03-25T19:15:00.000Z

Az ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik. Hasonlóképpen a tangó csodálatos világa is csak egy lépésre van tőled. Nálunk megteheted a kezdő lépést, megtanulhatod az alap elemeket és azok kombinációs lehetőségeit, valamint azt, hogy hogyan kapcsolj ki és bízz a saját érzeteidben, hogy jobban tudj figyelni a táncpartneredre és magadra. Mindezeknek az alapja az egymásra hangolódás a saját testeddel, a táncpartnereddel és persze a zenével, hogy aztán rátalálj a saját tangós utadra. A Tango Camino Budapest mottója, hogy már a kezdetektől ne csak a célt fürkészd, hanem az odáig tartó utat is izgalmas kalandként éld meg. Keep walking... and dancing tango.

https://tangozz.hu/

Mar
25

Program

Várunk szeretettel kezdő tanfolyamunkon hétfő esténként, ha szeretnél kikapcsolódni, magad mögött hagyni a napi rohanást, jófej emberek között feltöltődni, újat tanulni a táncról és egyúttal magadról is. Férfiként megélni a vezető szerepet, nőként pedig végre elengedni a gyeplőt és nem gondolkodni a következő lépésen.

Az első órád nálunk ingyenes, amennyiben az óra végén úgy döntesz, hogy beruházol egy 4 alkalmas bérletre, így négyet fizetsz, ötöt kapsz. Ha most csak egy próbaórán vennél részt, akkor a kedvezményes hozzájárulás az első órádhoz 2000 ft/fő.

Jelentkezhetsz egyedül vagy párban, nincs szükség semmilyen táncos előképzettségre, csak egy simább talpú (nem tapadós) kényelmes csere cipőre.

Helyszín és időpont:

Antré Tánciskola, VI. kerület, Kmety György u. 15. (sötét vaskapu az épület sarkán)

Minden hétfőn 20:15-21:15 között

Oktatók:

Csontos Kata és Berkes Bálint, a Tango Camino Budapest tanárai

https://www.youtube.com/watch?v=XYFIhiuephM...

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi rövid űrlap kitöltésével:

https://tangozz.hu/kezdo-tanfolyam/

Helyszín

Tango Camino Budapest

Argentin tangó kezdőknek és haladóknak Budapesten Csontos Katával és Berkes Bálinttal.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események