Nogu Svelo! (RU)

2024-05-16T17:00:00.000Z

2024 májusa hangosnak ígérkezik - a "Nogu Svelo!" új európai turnára indul. Spanyolország, Magyarország, Lengyelország, Németország, Szlovákia és Izrael korunk egyik legnépszerűbb zenekarával énekel majd.

May
16

Program

Tavaly a banda 3 kontinenst járt meg és 46 koncertet adott 45 városban, izgalmas és sikeres felvételeket adott ki, amelyek milliónyi meghallgatást és megtekintést szereztek, jelentős jótékonysági kezdeményezéseket támogatott, nagy projektekben vett részt, és nemzetközi filmfesztiválokon díjazták videómunkáit. . De a 2024-es év sem ígérkezik kevésbé eseménydúsnak. Éppen ezért a zenekar ezúttal mind a főbb slágereket, mind a kedvenc és régóta ismert dalokat, mind a közösségi médiában nagy zajt keltő, a legendás banda rajongóinak lejátszási listáira már szilárdan beépült újdonságokat hozza magával. Meglepetések természetesen így is lesznek!

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Kapcsolódó események