Kikeltető Klubest #1

2024-04-03T17:00:00.000Z

A Kikeltető összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legrelevánsabb szakmabeliekkel, bemutatja őket a nagyközönségének és segít nekik megtalálni a legjobb utat a karrierjük beindításához.

Apr
03

Program

PUZZLS:

Puzzls zenéje eklektikus, sokszínű, játékos és álmodozó, így nehéz őt egyetlen „dobozba” helyezni. Fantáziadús alkotó szellem, aki a világ minden részéről érkező producerekkel próbál friss perspektívát szállítani a hallgatók playlistjeire. Legfőbb alkotótársa Jorge Arenas, akivel az első EP-jét, valamint a közelgő debütalbumának nagy részét is készítette. A brassói lány 2020 óta foglalkozik zenével, jelenleg Berlinben él. A „Miért pont a zene?” kérdésre a következő választ adta: Mert szükségszerű, belülről jön és nincs más út.

pyylen:

Pyylen a világjárvány előtt kezdett el producerkedést tanulni, hogy megvalósíthassa a fejében lévő dalötleteket. Az éneklés már régóta vele volt, ezt szerette volna saját zenei alapokkal párosítani. Az egész projektet félelemmel tárta a világ elé, viszont most, hogy megmutatta, szeretne megerősítő energiát közvetíteni mások számára is.

Temesi Blanka:

Temesi Blanka legszívesebben olyan dolgokról ír dalt, amelyek nyomasztják: ez mostanában a szerelem. Szeret vidáman énekelni a szomorúságról, és reméli, hogy másoknak is komfortossá tudja tenni ezt az érzést a dalai által. Elmondása szerint a zene az, ami élteti, rengeteg terve van a jövőre nézve. Egyébként 2020 óta jelennek meg dalai, első albumát az összetört szívéről írta. Feltűnt már Lovasi András tehetségkutatójában, tavaly pedig a Szabad a színpad!-on ért el harmadik helyezést.

WXLFLESS:

A WXLFLESS néven alkotó Farkas Dávid 2022-ben debütált első nagylemezével, idén pedig egy kísérletesősebb irányba mozdul el, REBEL című lemezével. Inspirációi között helyet kap a kortárs rap, a 60-as évek rockzenéje, de Derek Ridgers fényképei is. Zenéivel célja, hogy érzelmeket adjon át, a Kikeltetőben pedig a szélesebb közönséget keresi.

Kapcsolódó események