Kikeltető Klubest #3

2024-04-17T17:00:00.000Z

A Kikeltető összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legrelevánsabb szakmabeliekkel, bemutatja őket a nagyközönségének és segít nekik megtalálni a legjobb utat a karrierjük beindításához.

Apr
17

Program

Iceboyz:

Az Iceboyz tagjai a Kőbányai zenesuliban ismerkedtek össze, „egymásratalálásuk” eredménye pedig a 80-as évek hangulatát megidéző kétfős banda lett, amely modern köntösbe öltöztetett szintipop dalokat alkot 2023 óta. Az alföldről származó duó közösen írja a dalait, amelyekhez aztán a zenét is ők szerzik.

Kiad:

Oláh Róbert szólóprojektjének dalai egyaránt szólnak az életesemények feldolgozásáról, a hangosan agyalásról vagy az értékrendjeiről. A falusi és városi hibrid életmód miatt zenéiben a természetközeli gondolkodásmód és a kozmopolita beállítottság jól megfér egymás mellett.

Loophia:

A Loophia soul hangzással fűszerezett, magyar alter pop zenekar, dalait hétköznapi érzelmek inspirálják. Szolnoki Zsófia Sára énekes, dalszerző különleges mély énekhangja izgalmas gitár, basszus és zongoratémákkal, illetve enyhén pszichedelikus hangzással párosul első kislemezükben, ami a Procelán címet viseli.

matrica:

Matrica az ismerős alter és az ismeretlen zaj közötti határt képezi. Dalaiban koszos fuzz-hangzás és helyenként elszállós-rock nosztalgikus dallamokkal és nehezen megfogható, ambivalens érzelmekkel találkozik.

https://keretblog.hu/bands/matrica/

Kapcsolódó események