Szerda esti társasozás a Roncsbárban

2024-04-03T16:00:00.000Z
Apr
03

Program

A Játszóházban társasozunk. Nem csak gyerekekkel, nem Monopolyval, és nem egy pincében – hiszen társasozni ma már ennél jóval többet jelent!

Mire számíthatsz, ha benézel hozzánk a Roncsba?

Több mint 150 különböző modern társasjáték közül válogathatsz. Nyugi, ha valamelyiket nem ismered, a kedves és jó fej játékmesterek alig várják, hogy megtanítsanak neked valami újat!

Kapunyitás 18:00

Innivalót a helyszínen tudtok venni, a nagyi szörpjét és a reggel facsart narancslét most légyszi hagyjátok otthon!

Érdemes időben érkezni, hiszen az asztalok foglalása érkezési sorrendben történik!

Jegyár:

Maximum 70 főt tudunk beengedni!

Behopp, támogató jegy:

- normál: 1000 Ft

- diák: 600 Ft

Helyszín

Roncsbár Debrecen

A Roncsbár egy Debrecenben egyedülálló, multikulturális, egyedi atmoszférájú szórakozóhely, melyben helyet kap: \- egy hangulatos pub, különleges designnal, klubzenével, kedvező árakon, \- egy közel 400 fő befogadására alkalmas, a legkorszerűbb fény- és hangtechnikával felszerelt koncertterem, külön kiszolgáló pulttal, \- egy fesztiváli hangulatot idéző grillterasz, látványkonyhával, \- a Rézangyal Pálinkaház a Rézangyal, a Suhancos, a Békési és a Márton és Lányai pálinkák teljes ízkínálatával, \- több, mint 400 m2-es belső teraszkialakítás, a csendesebben szórakozni, beszélgetni vágyóknak, \- továbbá a Csapó utca felől, a sétálóutcán, a Fórum főbejáratával szemben, a mediterrán kisvárosi kávézók hangulatát idéző kb. 100 m2-es külső terasz szökőkúttal. Különleges, hogy a szórakozóhely saját pálinkával is rendelkezik.

Kapcsolódó események