Faktor X

Miután egy vinyl kiadás Steve Bug Audiomatique lemezkiadóján (Trentemoller, Wighnomy Brothers, Umek, Alexi Delano, Jonh Dahlback, ...csak hogy néhányat említsek) és ugyanez a szám szerepel egy mix CD összeállításon, amelyet Martinez (az Out Of Orbit records tulajdonosa) kevert. Felkérték, hogy készítsen egy remixet Yoko K-nak (Rob Garza - a Thievery Corporation egyik fele - szólóegyüttesének billentyűse), ami a Drastic records-on jelent meg. Szerepelt a Belgrade Coffee Shop 6 című szerbiai underground klubdallamok legjobbjait tartalmazó összeállításon is.

És ne feledkezzünk meg a Stupendous records-on megjelent két számmal szóló szerepléséről sem, ami újabb rajongókat gyűjtött neki. A legújabb egy három trackes EP Alex Flatners New League kiadójánál.

Főként stúdióprodukcióiról ismert, de DJ-zik is, számos helyen, klubban és fesztiválon is játszott, többek között az Exit fesztiválon, a Sziget fesztiválon, az Ozora fesztiválon. Több mint egy évtizede (igazából két évtizede) aktív az elektronikus tánczenei színtéren, szervez partikat és vezet heti rádióműsorokat, de mostanában a fő fókusza a producerkedés és az alkalmi DJ-zés, ahol új és kiadatlan saját anyagokat próbálhat ki.

Közelgő események

Lezajlott események