Kornwall

A dj pult mögé először egy igazán különleges helyszínen, Saint Martin szigetén állhattam be, ahol egyből a mélyvízbe dobtak, de sikeresen lovagoltam meg a hullámokat. A Karib-térség vendégszeretetét egészen 2018-ig élveztem, amikor is egy természeti katasztrófa következtében Magyarországra tettem át a székhelyemet és itt kezdtem el fokozatosan felépíteni a karrieremet.

Az első nagyobb lehetősége**met**** egy újvidéki szórakozóhelytől kaptam, ahol egyből megtaláltam a közös hangot a közönséggel, így egészen a pandémia kitöréséig visszatérő fellépőként zenéltem. Mindeközben a budapesti éjszakai életben is egyre több helyen, például a Műhely Pubban is kipróbálhattam magamat. Egy újab kihívást keresve jelentkeztem a HERZ dj versenyére, melynek köszönhetően a Corvintetőn is bemutattam a szettemet, később pedig a **TYPO bárba és a Pontoonra is meghívást kaptam.

2019 őszén megismerkedtem a Cream of Sounds csapatával, akikkel az együttm

űködésem egy Budakid előtti warm up szettben és a Summer Never Ends eseményen teljesedett ki, melyen, mint a csapat új tagja, a közös B2B-ből is kivett

em a részemet.

A pandémia alatt megszületett a fejemben egy saját, az eddigitől kicsit eltérő, de a

közö****nséget abszolút beszippantó bulisorozat ötlete, az Around the Event. A rendezvénye**knek elsőként a Pavilon Bár adott otthont, ahol már egy ideje rezidensként álltam a dj pult mögé. A koncepció azonban a ******WAKA hajón nyert

e el végleges formáját.

A téli időszakban számos belvárosi étterem keresett fel, az együttműködéseink pedig annyira sikeresek volta

k, hogy a**** TOKIO- ban Bestiában, a Gin Corner bárban, és a BABA-ban jelenleg is rendszeresen pörgetem a szettjeimet. Tavaly nyáron a Volt Fesztiválon, az Unicum bárban debütáltam, az Arounddal pedig új, izgalmas helyszíneket fedeztünk fel.

Közelgő események

Lezajlott események