Costes Étterem
A Costes étterem a Costes csoport első egysége, Budapest gasztronómiai térképének élénk színfoltja 2008-ban nyitotta meg kapuit. Két évvel később a kiemelkedő szakmai tevékenységet Michelin csillaggal díjazták, amelyet a hazai fine dining vendéglátás Ráday utcai fellegvára azóta is, tizenkét éve töretlenül őriz.
A tekintélyes múlt folytatása érdekében 2022-ben séfpatronként Rácz Jenő csatlakozott az étterem csapatához. Megújuló koncepciónkban az egység hétfogásos kóstolómenüvel várja a modern európai konyhát kedvelőket.
A hangsúly – a csoport többi étterméhez hasonlóan – itt is az alapanyagok minőségére kerül; a tányérokat a Rácz Jenőtől megszokott bohó elegancia, a néhol avantgárd, néhol meghökkentő kombinációk jellemzik majd.