Buliajánló: Lil Frakk

  • Zene
  • Hip-hop
  • Rap
  • Indie/alternative
2023. június 13., kedd

A SPOTS kurátorok nagykutyája utoljára tavasszal, március elején adott a kezünkbe egy hiphop-és jazzfúziós csokrot, ezúttal a nyárra előre tájol minket a Spots új cikksorozatában -- igen jó irányokba.

A Telekom Electronic Beats hasábjai után végre a Telekom Spots Adis Is OK-kal elstartolt ajánlószériájában is feltűnik az idegesnek semmiképp sem nevezhető, a sávokat manapság már nagyipari tempóban, on-és offline is lekötő Frakk.

A rapper-műsorvezető a Közép-és Dél-Dunántúl környékére éppúgy fordítja a szemünket és a fülünket, mint az általa is többször bevett Budapest Park és A38 koordinátái felé, jó vidék-főváros balanszt nyújtva július 16-ig bezárólag. Ez pont félidő, a nyár kellős közepén talán újravesszük ugyanezt!

Innentől övé a szó.

KAPITÁNY MÁTÉ, SCHMRK

Hol: A38

Mikor: Június 21.

Mi: Jepp, Jeep! Wrum wrum. Máté fivérem legújabb lemezének bemutató koncertje. Maxi lesz, én is felbukkanhatok. Schmrk is a stagen. Hip-hop buli ínyenceknek.

MACHINE GUN KELLY

Hol: Budapest park

Mikor: Június 26.

Mi: Machine Gun Kelly első koncertje Magyarországon. Esküszöm mennék. Fúziós rock-trap, ami megeleveníti a tinédzserkorunkat, csak mai köntösben.

FISHING ON ORFŰ 2023 - A TIZENÖTÖDIK

Hol: Orfű

Mikor: Június 28. - Július 1.

Mi: Fishing On Orfű! És bár idén nem hívtak, továbbra is az egyik favorit alter fesztiválom. Legjobb fej emberek mindenhol. A line up is szoki mód pacek.

KISPÁL ÉS A LOVASI

Hol: Veszprém, Gyárkert Kultúrpark

Mikor: Július 8.

Mi: Kispál és Lovasi duó. Ilyenkor lennék veszprémi. Nosztalgia meg flamo.

KRÁTER ⛰️ HELLO WOOD X KATTTARZIS

Hol: Haláp-hegy teteje

Mikor: Július 14. - Július 16.

Mi: A Kattarzis x Hello Wood az egyik legizgalamasabb fesztivál nyáron. Filmbe illő helyszínen filmbe illő koncert lesz gyerekek.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.