Buliajánló: Adis Is OK

  • Elektronikus
  • Hip-hop
  • Zene
  • House

A SANTSAT-tal a szcénába egészséges és friss levegőt hozó Adis Is OK szelekciójában kortárs tánc, kísérleti, kétnyelvű hip-hop, vinyl vásár és saját bugik.

2023. 06. 08.

Kurucz Andris aka Adis Is OK deckek mögül prezentált szelekciója legalább annyira színes, mint az ízlése, amivel bulikat állít-és válogat össze.

A SANTSAT-ra és a Disko Oriente szeánszokra nem véletlenül hívnak külföldi és itthoni tehetségeket is - ezúttal speciel Franciaországból és Romániából, de a kosárba vissza-visszatérően fér hip-hop is, ami kényelmesen megfér a jóga és az elektronika oldalán. A lényeg a béke, a balansz és a jó élet, jó érzésekkel: értékek, amik mentén a SANTSAT évek óta szerveződni tud, és domináns képes maradni Budapest erdeiben, segítve minden santsatolónak kiszakadni a szmogból és a bulinegyedből.

Adis szemezget utóbbiakból, de előszeretettel ajánlja a Kommenzi és a De Markt vásárát, a Wavy első lemezbemutatóját, a Gólem harmadik ébredését, és egy, a kortárstáncot és minden egyéb független művészetet fókuszba helyező, igazán kurrens 2 napos fesztet is, amire régóta el akart jutni, de az épp mindig a Santsat hétvégéjére esett.

Disko Oriente ~ Cocco Mio (RO)

Hol: PONTOON

Mikor: JÚNIUS 9.

Mi: Megszokott Disko Oriente diszkózás és mutáns diszkek a Duna vizén, a romániai Cocco Mio vendégszereplésével

U500_2023

Hol: Artus Stúdió

Mikor: JÚNIUS 16-17.

Mi: 2 napos, a független kultúra támogatását zászlójára tűző fesztivál kortárs tánccal, élő performanszokkal, kiállításokkal, több tucat művész prezentálásában

DE MARKT x KOMMENZI vinyl fair

Hol: Kőbányai Kortárs Kultúr Központ - 4K

Mikor: JÚNIUS 17.

Mi: Mindenes vásár: bakelitek, kazik, cd-k, merch + elektronikus Kommenzi talpalávaló

SANTSAT

Hol: Kamaraerdei Ifjúsági Park

Mikor: JÚNIUS 18.

Mi: Sokszínű elektronikák, tánc, élő hip-hop a Wavy rappereitől, jóga, medencés hesszek, röpi és sok-sok természet, plusz a francia Pitaya Soundsystem abszolút Santsat-kompatibilis szettje.

WAVY pres. // BABEL lemezbemutató koncert

Hol: Turbina Kulturális Központ

Mikor: JÚNIUS 24.

Mi: A trapet akár jazzel is ötvöző, régiúj és kétnyelvű hip-hop, avagy a május végén megjelent BABEL nagylemez bemutató koncertje formabontó showelemekkel, élő hangszerekkel és izgalmas featekkel a szcéna minden tájáról

Gólem Fesztivál 2023

Hol: Szécsény, Robinson Szigetek

Mikor: JÚLIUS 20. – JÚLIUS 23.

Mi: Majd minden műfajt zászlója alá gyűjtő 3 napos kalózkodás Szécsény eldugott szigetvilágaiban - a GÓLEM harmadik életrekeltése