Fémzenés tavaszi ajánló KESERV módra

  • Metal
  • Black Metal
2024. 03. 20.

A KESERV Juhász Márton egyszemélyes projektjeként indult 2023-ban, azóta azonban rengeteg támogatást kapott az itthoni színtér szereplőitől, akik mind úgy érezték, hogy ez egy olyan projekt, ami mögé érdemes beállni. A DIY megmozdulás célja, hogy külföldi underground, főként black / doom / sludge metal zenekarokat csábítson Budapestre és hazai előadókat promotáljon, mindezt nonprofit módon, amolyan passion projectként.

Marci összeszedte nekünk a tavaszi szezon 10 legkeservesebb eseményét, ahol a kiskiadós vásártól a saját szervezéséig mindenfélét találni. 🔩 ⚙️

MAKE BREAKCORE GREAT AGAIN

Hol: Gólya

Mikor: Március 29.

Mi: A CÉGES crew tört ütemektől és 200+ BPM-es mashupoktól nem mentes spinoff bulija olyan vendégekkel mint DJ Frontin (PÉNZ) vagy éppenséggel a műfaj hazai nagykövete Pandulum (Pándi Balázs).

Barlang Fesztivál #24

Hol: Auróra

Mikor: Április 6.

Mi: Az Ópiumbarlang underground zenei blog születésnapi bulija egy rahedli fasza zenekarral egy jó ügy érdekében: a bevétel teljes mértékben a Hangya közösség támogatására megy.

semmisEMOké '24

Hol: Auróra

Mikor: Április 18-20.

Mi: Háromnapos tavaszi emóskodás 12 hazai banda közreműködésével: alt rocktól kezdve a post-metalon át egészen a screamoig lesz itt minden is, lényeg hogy vidám az véletlenül se legyen.

Hexvessel [fi]

Hol: Instant

Mikor: Április 25.

Mi: Spirituális utazás Finnországból importált pszichedelikus erdei folk rock dallamokkal átölelve.

Bell Witch [us] × The Keening [us]

Hol: A38

Mikor: Május 3.

Mi: Az elmúlt évtized megkerülhetetlen funeral doom alapvetése EU turnéja keretein belül pár év után ismét leereszkedik az A38 hajó gyomrába lehozni mindenkit az életről.

Fastival VOL.2

Hol: Gólya

Mikor: Május 4.

Mi: Szülinapját ünnepli a Drinkin' Beer In Bandana Records nem lassú zenei aláfestéssel.

MASSA NERA [us] × dUNA × camille corot

Hol: Dopamin

Mikor: Május 16.

Mi: New jersey-i modern skramó anyukád kedvenc káosz popos screamo bandájával és Kikelkető shortlistes, a színter egyik legizgalmasabb új actjével kiegészülve.

Fotó: Merész Márton / enbudapestem.hu

Ha elvesznél az események dzsungelében, kattints IDE a teljes listához vezető füstjelekért! 🌳🌋