Barlang Fesztivál 24

2024-04-06T16:00:00.000Z

Boldog születésnapot nekünk, vagy valami ilyesmi. Egy este, jó sok zenekar akiket szeretünk, meg egy kis pénzgyűjtés kutyóknak és cicóknak.

Apr
06

Program

Another Way

Gondolom Őket nem kell bemutatni senkinek! Viharsarok fastcore az Alföld mélyéről, ha szerencsénk van, nem csak doomos dalokat hoznak. Az biztos, hogy abban a pár percben mindenki az utolsó parasztok leszármazottjának fogja magát érezni.

Escalate

Aki cuccozik meg húst eszik az balfék! Vagy nem, mindenki döntse el maga. 110% mosh esély, az biztos, Bruce Leek az első sorba és mehet is a karate világbajnokság.

Tetem

A tavalyi év egyik legjobb hazai lemeze volt az övék. Színtiszta Tragedy imádás, olyan finom magyar módra. Hála nekik, az Aurorában aznap tuti egy zaklatott éjszakának nézünk elébe.

Lanterni

A Mi kutyánk kölyke, de nem csak azért mondom, mert az interjúmesterünk tolja benne! Haikukba oltott férfi bánat, ehhez képest a Cult of Luna valami kiscsoportos zenekar.

Shum

Ez meg a tavalyi év legjobb magyar lemeze, aki szerint nem, annak kívül tágasabb! Varsás Gábor különleges drone/doom/megmindenmás projektjét amúgy se könnyű elkapni élőben, szóval már csak ezért is kötelező. Ha szerencsénk van még a Tornyokról is felcsendülnek dalok.

Exterminating Angel

Ha a metalcoreról az August Burn Red jut eszedbe, akkor ez nem a te zenekarod lesz. Ha viszont az a csoda, amit az Unbroken vagy a Catharsis művelt a 90-es években akkor mind a tíz ujjadat megfogod nyalni. Mert ezek a srácok olyan vehemenciával, lélekkel és profizmussal tolják a klasszikus felfogású metalcoret, hogy az All Out War róluk nevezi el a következő lemezét, nem is a Catharsis dalról! Tánccipőket bekészíteni!

Helyszín

Auróra

Alkotótér | Bázis | Klub. Az Auróra közösségi tér egy önkormányzó kultúrközösségi központ budapesti Auróra utcában, a II. János Pál pápa tér közvetlen közelében.

Kapcsolódó események