Megkezdődik a Budapest Park szezonja: ezekkel a koncertekkel érdemes kezdeni

  • Indie/alternative
  • Alternative Rock
  • Indie Pop
  • Rap
  • Trap
2024. 04. 23.

A héten megnyitja kapuit a Budapest Park, mi pedig összeszedtük, mikor érdemes kint hagynod a valóságot az első egy hónapban.

Sok fellépős rapbuli, magyar alter, zenés-színházas produkció és még sok minden vár!

AWS

Mikor: Május 25.

Mi: Egy éve, hogy ‘Odaát’ címmel megjelent az AWS visszatérő dala, és bemutatkozott a zenekar új énekese, Stefán Tamás. Május 10-én érkezik a banda ötödik lemeze, az ‘Innen Szép Nyerni’, ezt hozzák a Park színpadára is.

Csinibaba táncdalfesztivál

Mikor: Május 23.

Mi: A tavalyi hatalmas érdeklődés után idén újra megrendezik a Csinibaba táncdalfesztivált, ahol a koncert és a színház fúziója lép színpadra.

Дeva x Platon Karataev

Mikor: Május 16.

Mi: Közös estet tart két külföldön is ismert projekt: a Platon Karataev a Spotify playlistjein vált felkapottá, majd magyar dalaikkal itthon is nagyobb közönséghez értek el, Дeva pedig megkerülhetetlen előadója volt az elmúlt éveknek természetközeli, mégis bulizható dalaival.

Esti Kornél

Mikor: Május 9.

Mi: Minifesztivált tart az Esti Kornél, a csapat tagjainak mindenféle projektje színpadra áll: lesz Lázár tesók, Bodor Áron, Rühös Foxi, a 100 perces zúzós, együtt üvöltős koncert után pedig a zenekar tagjai váltják egymást a DJ pultban.

Vad Fruttik

Mikor: Május 3.

Mi: A meghatározó magyar alternatív rockegyüttes idén is fellép a Parkban, és hozzák magukkal nemrég megjelent dalukat is.

A Rapgalaxis Őrzői Vol. 2.

Mikor: Április 27

Mi: Sok év után újra feltörekvő rap-közeli előadókkal telik meg a Park színpada, jön 6363, a friss lemezes ajsa luna, Figura, Kisé és még sokan mások.

Blahalouisiana

Mikor: Április 25.

Mi: Az év első Parkos fellépője a friss lemezzel koncertező Blahalouisiana zenekar, akiket a millenial problémákat kedves dalokba öntő Barkóczi Noémi támogat előzenekarként.

Fotó: Bódis Krisztián

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩