Nyerj páros bérletet az INOTA FOCUS: TURBINACSARNOK eseményre Telekom Electronic Beats övtáskával!

  • Elektronikus
  • Trance
  • Industrial Techno
  • Techno
2024. 07. 04.

Tavaly egy négynapos eseménnyel debütált a várpalotai erőműben helyet kapó INOTA Fesztivál, ahol a külföldi headliner előadók mellett mindenféle fényművészeti alkotást nézhettek meg a résztvevők, többek között a monumentális hűtőtorony és a Szárnyas fejvadászban helyszínként megjelenő Kazánház területein.

A Turbinacsarnok-fókuszú idei menet mindkét napja koncepciók mentén halad: pénteken jórészt a terület indusztriális jellegére rezonálnak a headlinerek, szombaton felszökik a BPM, és az úttörő tánczenei csapások viszik az este ívét, egyfajta lenyomatként, hol tart ma a techno – és a trance. Schacke, Boston 168, Gabber Eleganza, DJ Hyperdrive és Schwefelgelb is meghajtja az inotai hőerőmű Turbinacsarnokát!

A Telekom Spots segítségével most páros INOTA FOCUS: TURBINACSARNOK bérlettel és Telekom Electronic Beats övtáskával is gazdagabb lehetsz, a részletekért görgess lentebb!

Július 10.-én sorsoljuk ki az szerencsést a Nyereményjáték szabályzatban foglaltaknak megfelelő Játékosok közül, akit a regisztrált e-mail címén értesítünk.

A Játékos a regisztrációjával és a mentéssel automatikusan részt vesz a Nyereményjátékban, elfogadja a szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és magára nézve kötelezőnek ismeri el a Szabályzatot.