Hűlj le, és pörögj fel: nyáresti bulik vízközelben

  • Lifestyle
  • Fesztivál
  • Elektronikus
  • Chill-Out
2024. 07. 18.

Ebben az időben különösen jólesik felkerekedni, és eliszkolni a fővárosból, hogy vízparton találjunk enyhülést. Egy jó koncertet sokkal könnyebben táncolunk végig, ha időnként végigsimítja az arcunkat a víz felől érkező hűvös szellő, és megcsap a zöldövezetek friss illata.

Összeszedtünk hát erre az esetre öt vízparti bulit, amik fantasztikus nevekkel, és itt-ott csobbanási lehetőséggel is kecsegtetnek!

Electronic Beats: Körös-torok

Augusztus 17.

Az Electronic Beats egy szombat esti hűsölésre, koncertparádéra és szabad ég alatti közös táncra invitálja azokat, akik a főváros izzó betonkockái közül elmenekülve egy festőien szép, homokos folyóparton kapcsolódnának ki. A Körös-torok nem akármilyen lineupnak ad teret, tehetséges és elismert zenészek váltják egymást.

Platon Karataev, a Montreux-i Jazz Fesztivál által is kiszemelt Jazzbois, Cserihanna, Tolo & Falcao, Vatsanah és Subotage is tiszteletüket teszik a bulin, amire ingyenesen szerezhetünk jegyet a Telekom-appban önmagunknak és két lelkes cimboránknak!

Be Massive Horizon Party x Tatai vár x Zsigmond Terasz

Július 28.

A Zsigmond Terasz & Pince a Tatai várnál, az Öreg-tó partján helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármerre fordítjuk a fejünket, csodálatos történelmi helyszínek és természeti értékek vesznek körül minket. Július 28-án a Zsigmond Terasz kihagyhatatlan pizzáját és egyedi atmoszféráját megfejeli egy család- és kutyabarát zenés eseménnyel.

A lineup a következő: Joone, Metha, Dubecticut, Robert Makai és Lenny Lenoks, akiknek djszettjeire a lemenő nap melengető sugaraiban, a tóparti levegő friss illatát mélyen magunkba szívva lépegethetünk. A várhoz közel szabadstrand is akad, ha csobbanni szeretnénk!

Nyaralj egy napot a Margaret Islanddel

Július 27.

Dübörög a Telekomosok Fesztiválja: az ország hét szegletére hét fantasztikus bulit szállítanak le idén nyáron, a programok és a fellépők sora pedig nehezen lehetne ennél csábítóbb. Fonyódon, a Báthory utcai strandon például eltölthetünk egy napot a Margaret Islanddel, akik pontosan ezen a helyen adták a legelső koncertjüket egy évtizeddel ezelőtt.

Lábas Vikiék akusztikus koncerttel készülnek, de az egész napos zenei élményhez a Saya Noé Live Act és a Pandora Projekt Akusztik is hozzáteszi majd a magáét. Akik ügyködnének is valamin, azok egyéb kézműveskedős kuriózumok mellett Sárkány Berci workshopján készíthetnek ütőshangszereket.

Citymatiné - Káli Kikapcs

Július 20.

Szentbékkállán, a Pegazusban, július huszadikán az egész Káli-medence megremeg majd a táncos jókedvtől, ugyanis reggelig tartó mulatságot készített be a Citymatiné, mindenki legnagyobb örömére. Délután kettőkor indul az egynapos fesztivál, és kirobbanóan jó lemezsonglőrök sora adja egymásnak a kilincset.

Captain Knuckles, Sabani, Sobek, Daniel Moritz, Raasa és Geopard Tourist lesz felelős a beatekért, úgyhogy a tánctér elementáris vonzásának lehetetlen lesz ellenállni! A Balaton közel van, előtte és utána is úszhatunk egyet, ha kedvünk tartja.

SANTSAT

Július 20.

Az egyik kedvenc napközbeni pop-up bulisorozatunk újra kopogtat! Július 20-án délben, Martonvásáron, a Rebel Beachen rakétaként lő ki a Santsat, hogy megállíthatatlan sebességgel dübörögjön egészen 23 óráig. Hatalmas fák alatti árnyékokban lötyögés, mezítlábas lépegetés, nagy beszélgetések és hideg italok várnak, fantasztikus zenével kiegészülve.

A Haztet Collective Ausztráliából hozza magával a neo-soul és az afro smooth melodikus ütemeit, Olaszországból érkezik a Pitaya Soundsystem, Seelie pedig Bangkokból szállítja az elektronikus muzsikát. A magyar djszekció képviselőiként Manek, Adis Is OK és Telemala fűti maxra a hangulatot. Emellett lesz jóga, fagyi és patent ételek!

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩