Electronic Beats @ Körös-torok

2024-08-17T10:00:00.000Z

Sokak szerint szerint a legszebb folyómenti strand az egész országban, szerintünk pedig igazuk lehet - a végső döntést viszont hozzátok meg ti, mert a következő Electronic Beats csomagot ide dobjuk le.

Augusztus17-én a tengerpartokat idéző homokpad hangulatát festjük alá többek közt a budapesti Jazzbois-szal, akiknek az ultra bólogatós groove-jaira már a nagynevű Montreux Jazz Festival is igényt tart, a Platon Karataev zenekarral, akik folytatják a bolyongást a létezés magja körül, a feltörekvő és szuperígéretes Cserihannával, és a dj-ket sem hagyjuk otthon.

Aug
17

Program

LINEUP:

Platon Karataev

Jazzbois

Cserihanna

Tolo & Falcao

Vatsanah

Subotage

A buli ingyenes, de a bejutásnak feltétele van: aktiváld a jegyedet díjmentesen a Telekom Alkalmazás Magenta Moments menüpontjában - egy előfizetéssel összesen 3 jegy beváltására vagy jogosult, így magaddal hozhatod még két barátodat is! Egy belépőjegy aktiválásához 30 ♡-re van szükség.

Helyszín

Csongrádi Körös-torok

„…ilyen szép partja sehol sincs a Tiszának”, mint Csongrádon a Körös torkolatával szemben kialakult homokföveny, mely mintegy 700 méter hosszan és 30 méter szélesen húzódik a város keleti végétől egészen a torokig. A plázs a nyári hónapok kedvelt társasági életének a helyszíne. Nem csoda, hiszen a 25-27 ºC-os víz és a felforrósodó homok tengerpart illúzióját kelti. Délutánra megtelik a part fürdőző, napozó családokkal, a sekély vízben pancsoló kisgyermekekkel, standröplabdázó és focizó fiatalokkal.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események