Rozalina buliajánlója

  • Elektronikus
  • Jungle
  • UK Garage
  • Techno
2024. 10. 16.

Aktuális buliajánlónkat az eklektikus, hardgroove, trance és old-school techno műfajaiból szelektáló Rozalina hozza nektek, aki az illegál rave-eken először a táncparkettbe, majd a DJ-zésbe is beleszeretett.

Válogatásába bekerült a Selecta következő bulija, valamint az AETHER Club műfajbővítő estje is!

AETHER: VOYAGE

Hol: AETHER Club
Mikor: Nov. 15.
Mi: Az Aether club felkérésére Csengery Bálint (Meduzah) barátommal behozzuk a klubba a fiatalokat, és ezzel együtt az újabb, az eddig megszokottól eltérő számokat, genre-kat. Egy safe space-t szeretnénk teremteni mindenki számára, egy olyan atmoszférát alkotni, ahol a rave-elés nemcsak bulizás, hanem közösen létezés egy közös hullámon, egy közös térben. Ahol az a generáció, ahol mindenki “másnak” érzi magát, végre rájöhet, hogy nincsen egyedül.

A38 & Selecta pres.: SHERELLE (UK)

Hol: A38 Hajó
Mikor: November 8.
Mi: A Selecta csapata most a szokásos UKG helyett gyorsabb bulit szervezett SHERELLE-vel: jungle, dnb, breakbeat, minden izgi műfaj felcsendül majd, amik nekem személyes kedvenceim, és tök jó, hogy ezeket a zsánereket a bulizók is jobban megismerhetik!

Halloween by KINK w/ D.Dan (Mala, Junta, .TAG)

Hol: Turbina Kulturális Központ
Mikor: November 1.
Mi: Az egyik legemlékezetesebb klubélményeim közé tartoznak a Mala Junta eventek. Nagy megtiszteltetés, hogy egy lineupon játszhatok az egyik rezidens DJ-vel, D.Dan-nal, akit a K!NK hívott meg a Turbina falai közé. Ezt a sorozatot szerintem már mindannyian ismeritek, de aki nem, az jöjjön el megnézni, hogy milyen egy olyan este, amikor a telefonok a háttérbe szorulnak, és az intimitás minden aspektusa kerül előtérbe.

KÁOSZ - Girl Gang

Hol: Turbina Kulturális Központ
Mikor: Október 25.
Mi: Sokszor vagyunk nőként az egyedüli DJ-k az eseményeken, a Káosz imádni való és fantasztikus csapata viszont most rendezett egy GIRL GANG bulit a Turbinába... nagyon HOT este a láthatáron! Külön hálásak vagyunk érte, az összes női DJ nevében!

CRIME w/ Supergloss

Hol: Turbina Kulturális Központ
Mikor: Október 22.
Mi: Budapest egyik legeredetibb bulisorozata, mely folyamatosan megmutatja az embereknek, hogy mi az, amit szeretnek, de nem tudták, hogy hallani akarnak. Supergloss szelekciója és mentalitása számomra különösen csodálatra méltó, remélem, ti is így gondoljátok majd! Hazai supportként hallhattok még egy feltörekvő producert, Ű999 DJ-t, akinek bouncy technoszámait jelenleg híres külföldi artistok pörgetik!

No Tomorrow: SALOME (Herrensauna), Benke, And/Or

Hol: AETHER Club
Mikor: Október 18.
Mi: A Herrensauna már járt Budapesten, most viszont Salome-ot szólóban hívta el nektek az Aether club. Zenei felhozatala nagyon sokrétű, és emellett folyamatosan uplifting. Én mindig az ilyen izgalmas szettekben tudok és szeretek elveszni. Gyertek, legyünk együtt!

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩