CRIME w/ Supergloss

2024-10-22T21:00:00.000Z

❗ MÁSNAP MUNKASZÜNETI NAP ❗

A következő CRIME-on felforrósítjuk az őszt a berlini techno üstökös, Supergloss segítségével.

Supergloss a ‘90-es és ‘00-es évek időtlen techno és trance számaiból merít inspirációt, energikus hangzások rendkívül táncolható keverékét létrehozva. A Németország déli részén született DJ és producer már fiatalon megismerkedett a zenével a zongorán keresztül, majd a hyperpopon és a hip hopon keresztül jutott el a techno zenéig, amit hol máshol, mint Berlinben szeretett meg. Ötvözve a múlt és a jövő hangzását Supergloss minden egyes új mixével új kalandot kínál, legyen az acides trance, felemelő techno, vagy csak egy kis kikacsintós guilty pleasure zene. Az este során csatlakozik rezidenseinkhez a tehetséges feltörekvő producer, Ű999 és a bounce girly 96zen is.

⛔ Szexizmus, rasszizmus, queerfóbia, zaklatás, nem kívánt fogdosás, vagy bármilyen gyűlölet szigorúan tilos és azonnali kitiltást eredményez az eseményről!

Oct
22
Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események